≡ Menu

Топ 3 хранителни добавки подобряващи действието на имунната система

Студеното време е все още наоколо, затова е време да се запасите с най-добрите три продукта за подобряване на имунната система. Има няколко ключови хранителни вещества, които са нужни на всеки, за да устои на простудните заболявания и грипния сезон, без да се разболява. Multi pack Sport Day- Night е великолепен начин да подсилите имунитета си и да бъдете здрави и силни през цялата зима.

Тук ще акцентираме на три основни добавки, които наистина трябва да се използват тази зима.

  • Витамин Д3 капсули са вероятно е най-значимия суплемент, който е необходимо да се употребява през зимата. Почти всеки човек вероятно страда от дефицит на витамин Д през зимата. Причината за това е липсата на излагане на слънце върху кожата си. Нашите тела просто не могат да синтезират задоволително количество витамин Д, когато трябва да бъдат обвити в дебели дрехи през цялото време или трябва прекарваме толкова много време на закрито.
  • Vitamin C Strong с калциеви капсули могат да ви асистират в победата срещу обикновена настинка, грип и дори инфлуенца, ако се консумират редовно по време на зимните месеци. Чрез приемане на 1 – 3 грама и повече Vitamin C strong дневно, можете да избегнете честите зимни заболявания като настинка и грип, или най-малкото, да намалите тяхната тежест. Когато останалите покрай вас започнат да се разболяват, това е сигналът, че трябва да започне зареждане. Не чакайте, докато прихванете настинка или грип, за да увеличите приема на витамин Ц. Ако почувствате настъпването на симптомите на настинка, зареждането с витамин Ц на Trec, почти сигурно ще има понижи неприятните преживявания и може дори да ги предотврати напълно. Консумирайте повече пресни цитрусови плодове, доколкото е възможно в този период на годината, за да увеличите вътрешните нива на Vitamin C.
  • Капсулите Цинк са също един от най-мощните подобрители на имунната система и е често пренебрегван. Когато се зареждате с Vitamin C  на Trec, същевременния прием на Цинк е добра идея, тъй като ще стимулира имунната ви система още повече. Това е един минерал, с който може да предозирате обаче, затова отделяйте специално внимание на предложените дозировки. Ако приемате мултивитамините Multipack редовно, проверявайте количеството на цинк в една доза и не забравяйте да бъдете в рамката на дневните дози.

Помислете за този стимулиращ имунната система пакет от продукти като евтина здравна застраховка. Тези топ 3 хранителни добавки стимулиращи имунната система са икономични и са се доказали като ефективни за много потребители. Не страдайте ненужно тази зима. Набавете си Multi pack Sport DAY/NIGHT от рано и го приемайте редовно. Освен подкрепа за имунната система спортните витамини и минерали, ефективно възстановяват микронутриентите и електролитите изгубени по време на интензивни тренировки и осигуряват нужното възстановяване на мускулатурата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!