≡ Menu

ТОП Съвети за ниска rent a car цена

Използвайте известни сайтове за резервация

Големите сайтове за rent a car в интернет предлагат автомобили на стотици фирми за коли под наем от цял свят. Разполагат с хиляди предложения за автомобили и често за някои модели могат да предложат по-ниски цени дори и от цените, които ще ви дадат, ако позвъните в rent a car компанията. Освен това през тях заплащането е сигурно и с гаранция!

rent a car цена

rent a car цена

Вземете най-евтиният автомобил, който отговаря на вашите нужди

При предварителна резервация, ако настъпи датата в която да вземете колата, а rent a car фирмата го е отдала на друг клиент и няма кола от същия клас, автоматично ще ви даде автомобил от по-голям клас и то без да е нужно да заплащате по-голяма сума. Rent a car на ниска цена за България можете да намерите на страницата ни.

rent a car цени

rent a car цени

Изберете допълнителна застраховка внимателно

Това е стандартна практика за отдаване на коли под наем на много rent a car компании да предлагат на клиентите си добавена застраховка към колата, но застраховката може да не е необходима. Имайте в предвид, че дори колата да има всички нужни застраховки, в някои държави си заслужава да направите и допълнителна застраховка в rent a car фирмата, напр. така е в САЩ.

Не забравяйте за горивото

Ако сте пропуснали да върнете взетата под наем кола със същото количество гориво, както когато сте я взели, в повечето световни rent a car компании ще ви бъде начислена допълнителна такса, която е по-голяма отколкото, ако заредите в близката бензиностанция.

Какво трябва да знаем за rent a car в САЩ

Какво трябва да знаем за rent a car в САЩ

Не закъснявайте

Обърнете внимание на времето, в което трябва да върнете автомобила. Rent a car фирмите обикновено има големи санкции за връщане на отдадени коли под наем по-късно от договореното време, т.к. разчитат да отдадат колата, която ще върнете на друг свой клиент, а не разполагайки с колата са принудени да й търсят заместител. Ако се окаже, че закъснявате, дори и да е сравнително малко предвиденото закъснение, обадете се на rent a car агенцията и се уверете, че няма да бъдете глобени за закъснението.

Ако ще пътувате към САЩ, то прочетете и “Какво трябва да знаем за rent a car в САЩ”.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!