≡ Menu

Теч на басейн? Какво да направим, за да го спрем?

Ако притежавате плувен басейн, то определено сте щастлив човек! Надали има по-приятен начин за разхлада в адските жеги през лятото в градски условия. Но защо само в града? Ако имате вила, съвсем спокойно можете да си поставите един басейн в градината и да се опънете на шезлонга с любимата Ви книга или напитка. А да не говорим за събиранията с роднини и приятели и градинските партита! Един басейн наистина е нещо чудесно за тези цели!

Хидроизолация на плувни басейни

Хидроизолация на плувни басейни

Но освен приятните изживявания, трябва да сте наясно, че притежанието на такова съоръжение изисква големи грижи – смяна на вода, почистване, както и други дейности. Това е необходимост, ако искате да можете да му се наслаждавате на спокойствие. Притежанието на плувен басейн понякога е съпроводено и с неприятни изживявания. Едно от тях е установяването на теч. Не се стресирайте! Този проблем е напълно възможно да бъде разрешен! Как? Чрез качествена хидроизолация на плувния басейн! В днешно време съществуват различни продукти, които можете да използвате за тази цел. Едни от най-сигурните са двукомпонентовите хидроизолации на циментова основа. За да можете да спрете теч на басейн, Вие трябва да сте наясно с начина на работа с такива хидроизолационни материали.

Хидроизолация на плувни басейни с Хидрозол

Хидроизолация на плувни басейни с Хидрозол

Подходящо за целта средство е ХИДРОЗОЛ®, който е произведен в България. Това е продукт, който ще осигури безшевна мембрана за плувния Ви басейн. Тя издържа на воден напор (положителен и отрицателен). Ако искате да се защитите трайно от влагата, то ХИДРОЗОЛ® може да Ви бъде от много голяма полза. Този продукт е устойчив и на UV лъчи. Може да се нанася над различни повърхности и се характеризира с изключително висока якост на сцепление. Повече информация за него можете да намерите в сайта ни.

плувни басейни хидроизолация

плувни басейни хидроизолация

А сега по-важният въпрос: Как с помощта на ХИДРОЗОЛ® да спрем теч на басейн? Ами първо трябва да изправите и замажете стените на Вашия басейн. Желателно е и да грундирате със специален грунд преди да започнете с хидроизолирането. А как да продължите по-нататък, можете да разберете от продукта ни. На опаковката са описани детайлно всички стъпки по процеса на хидроизолация, така че да сте сигурни, че повече няма да имате теч на басейна. Хидроизолация на плувни басейни няма нищо сложно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!