≡ Menu

Тетевен и прекрасната почивка сред Балкана

В случай че почивните дни се задават, то добре би било да обмислите вариантите за организирането на семейната ваканция. Възможностите за прекарване на почивните дни с хората, които обичате не са толкова много, така че трябва да се възползвате от тях. А особено добре би било, ако се насладите на това време със семейството на някое красиво местенце. Не вярваме,че някой от близките Ви би имал нещо против да смените обстановката за няколко дни.

Тетевен – идеална дестинация за семейната ваканция

Ваканцията със сигурност е чакан момент за всички. Няма човек, който не изпитва нужда или желание да попътува и да разгледа някое ново кътче, с което не се е срещал до сега. Определено два-три или повече дни, в нова обстановка, биха се отразили благоприятно на всеки. А у нас е пълно с красиви места, които чакат да бъдат посетени. Много красиви малки планински градчета очакват гости и посрещат посетителите си с отворени врати. Такова едно градче е китният Тетевен. Резервирайте стая в чудната Къща в Тетевен и се порадвайте на ваканцията си. Тук бихте могли да се насладите изцяло на прелестта на Стара планина. Знайте, че разходките из Балкана могат да бъдат истински пленителни. А и какво по-приятно от пикник с цялото семейство сред природата. Определено ще харесате толкова много този край, че след няколко дни, прекарани тук, няма да искате да си тръгнете.

На разходка из Тетевен и околността

Тетевен е градче, което със сигурност има какво да Ви покаже и с какво да Ви очарова. Тук ще разгледате много забележителности и ще се насладите на уникални гледки. Сред първите места, които би Ви харесало да посетите, това е Съевата дупка. Тази „дупка” всъщност представлява пещера и е може би една от най-живописните пещери у нас. В околността се намира и още една интересна пещера и това е Моровица. Място, което задължително трябва посетите по време на разходката си тук, е Историческият музей. Той е включен и в списъка на най-важните ни туристически обекти. В Тетевен ще откриете много места, които да посетите. А за да си починете от дългите разходки, настанете се в някоя от удобните стаи на Къща за гости в Тетевен.

Винаги, когато имате възможността, пътувайте. Опознавайте нови места, обогатявайте се. Няма нищо по-хубаво от това, човек да познава Родината. За това при всеки удобен случай водете семейството си на нови и нови места и се радвайте на времето си, прекарано заедно, сред прелестта на българската земя!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!