≡ Menu

Съвършената градина с инструментите Fiskars

Как да придадем съвършен вид на нашата градина, използвайки градинските мини инструменти на Fiskars

Историята на качествените инструменти Fiskars започва още през 1649 година.

Фирмата Fiskars е основана в 1649 година в малко селце и днес се разраства до голяма международна корпорация, която се прославя с продукти, изпълняващи точно финландските и международните стандарти за качеството и дизайна. Според традициите за префериране на иновациите всички инструменти от Fiskars са конструирани така, че да свършат работата вместо вас.

Ергономични и леки а същевременно и мощни градинските инструменти Fiskars гарантират най-лесната работа в градината. По-малкото вложено усилие допринася по-голяма радост от свършената работа.

Малки инструменти Fiskars – лек и ергономичен дизайн

Малките инструменти на Fiskars покриват всички нужди в градината – от разкопаването на земята, през засаждането и плевенето чак до прибиране на реколтата.

В серията PremiumPlanters е комбинирана лека FiberCompTM с яките и твърди остриета и шипове, изработени от неръждаема стомана. Това решение осигурява отлична функционалност, която е коронясана с ръкохватката с оранжева ивица SoftGripTM.

Малките инструменти Fiskars FiberCompTM са леки и практични. Предлагат се в няколко цвята. При работа в градината осигуряват приемно и надеждно хващане.

Работата с пластмасовите инструменти на Fiskars е не само лесна и не изисква големи усилия, но също така е щадяща растенията. Пластмасовите инструменти не прерязват корените при копане, плевене и окопаване. Поради малките им размери работата може да е много по-прецизна и така се избягват евентуални грешки при копане в близост до кореновата система.

Малките инструменти Fiskars са култиватор, вила, лопатка, мотичка и садило.

Доставят се в светлосин, черен и светло лилав цвят. Ярките цветове контрастират с фона на почвата или тревата и така лесно се откриват с бърз поглед.

Малките инструменти на Fiskars се продават както в единични бройки така и в комплекти мини градински инструменти.

На страниците ни ще намерите всички видове малки инструменти Fiskars а също и пълната гама градински инструменти на водещия финландски производител.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!