≡ Menu

Съвременното строителство на сглобяеми къщи

Съвременното строителство на сглобяеми къщи

строителство на сглобяеми къщи

При новото строителството на дървени сглобяеми къщи хубавото е, че се избягва процеса на съхнене на строителните материали и изхвърляне на гипсови и циментови остатъци, което възпрепятства образуването на влага в помещенията и излишното сглобяеми къщи и отпушване на канали.

Външните стени на сглобяеми къщи могат да са с различни фасадни покрития, в зависимост от индивидуалните желания на клиента и факторите на околната среда – дървена облицовка, мазилки, каменна облицовка, лесно и бързо отпушване на канали. Вътрешните стени са гладки и лесно позволяват да се нанасят всякакви видове бои, тапети и облицовки. Днес производството на сглобяеми къщи са съобразени с вековните традиции на строителството в България и климатичните особености. А отпушване на канали в тези сглобяеми къщи се извършва много лесно и екологично. Дървено-скелетната структура на тези сглобяеми къщи с инертен пълнеж, дава страхотна добра устойчивост на всички външни въздействия – земетресения, вятър, шум и други всякакви. След подробни конструктивни изчисления и консултации със специалисти в тази област и отпушване на канали, изграждането на еко къщи се интегрира с традиционните технологии. Предимствата на комбинираната технология са в повишената ветрова устойчивост, товароносимост и невъзможност да бъде разрушена от земетресение. Да не говорим пък за екологичното, бързо и безпроблемно отпушване на канали. Така традиционното строителство, съвместно със съвременните постижения, постигат най-високи нива на шум и топло-изолация, много голяма здравина и устойчивост, лесно отпушване на канали при необходимост.

В зависимост от желанията на клиента, новите сглобяеми къщи могат да имат маза или сутерен. Възможен е изграждане на втори етаж на вече съществуваща сграда. Новите сглобяеми къщи са носители на стил и комфорт, визия, удобство, лесно отпушване на канали.

Модерните сглобяеми къщи са известни като модулни къщи, защото могат да се използват различен брой и вид модули с желан брой стаи и разположение, лесно отпушване на канали.

За разлика от традиционното строителство, тези сглобяеми къщи се изработват от цели сегменти, сглобявани на място. Отделните секции се изработват в заводски условия, транспортират се до предварително подготвена основа на мястото и се сглобяват бързо. Свързват се лесно към наличната инфраструктура, а отпушване на канали не е никакъв проблем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!