≡ Menu

Съвети при избор и аранжировка на сватбени цветя

Всяка сватба е дългоочаквано и трепетно събитие особено за дамите. За да бъдете сигурни, че всичко ще бъде изпипано до последния детайл, то знайте, че подготовката изисква време и внимание към всеки детайл. Цветарите от онлайн магазин за доставка на цветя от нас са професионалисти, които редовно правят красиви украси и аранжировки от цветя за сватбения ден. Запознати са с всички тънкости и детайли, около избора и аранжировката на цветя, така че доверявайки им се можете да сте сигурни в крайния успех.

Ето и някои практични съвета, от които можете да се възползвате:

  • Не се доверявайте на всеки цветар

Има хора с дългогодишен опит в тази сфера, който без много обяснения ще разберат какъв букет или украса искате и ще сбъднат желанията ви. За да сте спокойни, че сте направили правилния избор, допитайте се до приятели, поискайте снимков или видео материал от аранжировките на цветаря или фирмата. Когато решите, че можете сте попаднали на подхпдящия човек, обяснете му цялостната си визия и всички идеи, които имате. Той ако наистина си разбира от работата като цветар ще изпълни вашите желания и ще ви даде още практични съвети.

  •  Не правете прибързани компромиси

Не бива да правите компромис с вашите идеи, само защото сватбения агент, цветаря или някой друг е изказал противоположно на вашето мнение. Можете да получите и добри съвети, като например за издръжливостта на някое цвете. Обмисляйте внимателно и не вземайте прибързани решения. Именно за това е добре да започнете определянето от по-рано на всички детайли като поръчката за доставка на цветя, какви да бъдат точно те, как да ги съчетаете и още куп други неща.

  •  Избор на силно ароматни цветя

Фрезията, люлякът и зюмбюлът може да са любимите ви цветя, но те са силно ароматни и биха могли да предизвикат алергии и главоболие у някои хора. Силният им аромат може да направи храната непривлекателна. Бъдете внимателни когато избирате и правите поръчвка за доставка на цветя от магазина ни, за да не предизвикате смущения в гостите.

  •  Избор на сватбен букет

Големите букети могат да бъдат красиви и впечатляващи, но могат и да са лишени от практичност. При избора на голям букет имайте предвид теглото и времето за неговото изпълнение. Не се препоръчва съчетанието на пищна и обемна рокля с голям и разноцветен букет.

Най-добре би било ако се допитате до професионалистите в бранша от онлайн магазин за доставка на цветя от нас, които със сигурност ще ви помогнат да получите мечтания букет и да бъдете ослепителни на вашия сватбен ден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!