≡ Menu

Стартирайте уроци по английски език чрез сугестопедия

Уроците по английски език чрез сугестопедия стават все по-разпространени в държавата, като това не е никак случайно. Истината е, че повечето почитатели на метода са хора, при които конвенционалните езикови курсове не са проработили, или поне не така, както те са искали.

Системата за знания сугестопедия е създадена от професор Георги Лозанов специалист по психология. Той е разбрал, че може да изкара максималните възможности на един човек и да използва неговия интелектуален заряд с цел придобиване на знания.

По времето на социализма, политиците забраняват метода, защото го смятат, че има нещо общо с хипнозата. Разбира се, това е погрешно схващане, на което не бива да вярвате по никакъв начин. Сугестопедията ни предразполага към спокойни и приятни курсове по английски език, изпълнени с песни, танци и весели в класната стая.

Домашната работа на практика липсва, а преподавателите в сугестопедичните центрове стават ваши добри приятели. Цари едно уникално разбирателство и синхрон в работата на хора от различни възрасти. Всичко видяно и прочетено ни дава правото да вярваме в успеха си и скоро започваме да говорим избрания език съвсем свободно.

Обучението може да ви се стори скъпо, но за сметка на това придобивате знания по-бързо от очакваното и печелите много нови приятели. Курсове от сугестопедичен характер се провеждат на различни места в България и с напредъка на времето те стават предпочитания вид образование.

Продължителността на уроци по английски с метода сугестопедия е 25 дни от старта ви, като накрая получавате съответния сертификат, който да ви послужи при започване на нова работа или за да легитимирате владеенето на чужд език.

Как да се свържете със сугестопедичен център

Повече информация вижте на интернет адреса ни, или се обадете на телефоните ни за въпроси свързани със записване, свободни места и цени. Не пропускайте златния шанс да проговорите добре английски след по-малко от един месец активно учене в представената школа.

{ 1 comment… add one }
  • Таня October 7, 2015, 3:43 pm

    Методът на проф. Лозанов вероятно е много добър и за това се насочих към този метод за езиково обучение обучение. За зла участ попаднах на сугестопедичен център „Ренесанс“. Записах се за курс, платих капаро и… Курс не беше организиран. Връщане на парите – забравете! Четири месеца мазни обещания от управителя Петков, без нищо насреща. „Ренесанс“ ме измамиха, дължат ми 200 лв. внесено от мен капаро за неорганизиран курс. Преди да ви измамят, потърсете отзиви в интернет, на Фейсбук страницата им, в пресата и ще разберете какви мошеници са тези! ПАЗЕТЕ се, хора!

Leave a Comment

error: Content is protected !!