≡ Menu

Спестете пари от опаковане на имущество

Днес ще ви представим четири практични съвета, които ще ви помогнат да спестите пари при опаковане на имуществото, което подготвяте за преместване. Как да организирате вещите си и защо да използвате добра фирма за хамалски услуги четете в някоя от следващите точки.

Съветите към потребителите

1. Не използвайте торби за опаковане на дрехи или други предмети. Те са неудобни и често се късат по време по време на преместване.

кашони

кашони

2. Ако наемете хамали за пренасяне на дома, най-добре опаковайте в кашони. Последните може да ги намерите от съседи и приятели, така че ще ви излезнат напълно безплатно.

3. Разровете се вкъщи и ще видите, че дори вие притежавате случайни картонени кутии и кашони, които може да употребите в опаковането. Тук обаче трябва да внимавате с размерите на опаковките, тъй като те могат да не отговарят на вещите ви.

4. Ако правите преместване на офис или магазин ще имате възможността да закупите опаковки на едро и по този начин получавате щедра отстъпка. Повечето фирми за хамалски услуги предлагат кашони, картонени кутии, опаковъчна хартия, чували и други.

Внимавайте как опаковате вещите си за да не ги нараните. В добавка към кашоните може да използвате специална хартия за опаковане, която да защити чупливте вещи, ако нямате такава сложете поне стари вестници или списания.

хамали

хамали

Желаетелно е да платите на професионална фирма за хамали, която да извърши вашето преместване. Не се доверявайте на малки и неопитни бригдаи, тъй като рисковате да повредите имуществото ви.

В обобщение

Много от най-добрите компании за преместване на багаж предлгат опции по опаковане на вещи, заради това не е зле да хвърлите един поглед на цените. Ако считате, че може да заплатите за такъв вид услуга, то не се колебайте поради простата причина, че ще бъдете максимално спокойни за здраво опакованото имущество по време на пренасяне от едно на друго място.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!