≡ Menu

Сео оптимизация на наказани сайтове

Най-голямата търсачка в интернет пространството Google, предприе мерки спрямо неизрядни уебмастъри, като създаде наказателни ъпдейти Panda и Penguin. Естествено, че оптимизация след Пингвин или Панда е възможна, но е значително по-трудна от обикновените мерки, които може да приложите за изкачване на класирането (SERP).

оптимизация след Пингвин

оптимизация след Пингвин

Google Penguin например е най-новото наказание, което бива съсредоточено върху прекомерното използване на ключови думи в линковете ви (anchor text). Така например ако имате фирма за хамали и произвеждате стотици линкове на ден по тази дума, то търсачката, ще се усъмни в добрите ви намерения.

Изход от ситуацията е да вкарате ключовата дума в някоя крилата фраза, а редом с това да разнообразявате думите на връзките към уебсайта си. Отново ще вземем пример с хамалите където е желателно anchor text линковете да са синоними като носачи, товаро-разтоварачи, товарачи и тем подобни.

В случай, че търсите оптимизация след Пингвин по-добре използвайте експертни SEO услуги, които ще се постараят да ви върнат на предишните места в Google класирането.Цените на такъв вид помощ обикновено са високи, но при положение, че ще възвърнете инвестицията си, то не се колебайте да платите на професионалистите.

SEO

SEO

Panda и Penguin са преодолими стига да положите максимални усилия за правилна сео оптимизация на уеб сайта ви. Последната включва употреба на социални мрежи, писане на качествено и полезни съдържание и не на последно място получаване на връзки от доказани сайтове без лоша история в търсещите машини.

Научете новите правила в SEO и правете сайтове за хората, не за Google и Yahoo. Само това е шансът да получите така желания трафик, който да ви донесе популярност, а защо не и финансови постъпления във фирмените каси.

Допълнителна информация и съвети относно сео оптимизация, социални мрежи и прочие ще намерите в нашия уебсайт. Ние сме готови да ви помогнем по всяко време както и с каквото можем. Стискаме ви палци да се отървете от неприятните ъпдейти още в днешния ден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!