≡ Menu

Село Косово – най-китното родопско кътче за отдих!

Когато почувстваме, че идва момент, в който се чувстваме изтощени и се нуждаем от презареждане, започваме да плануваме почивка не къде да е другаде, а именно в планината. Защото това е мястото, където човек може да се отпусне и да се отдаде на приятните емоции да го завладеят. А насред някоя дивна природна картина просто няма как да не се изпълните с радост и спокойствие. Изборът на място за отдих пък съвсем няма да бъде труден – Родопите са най-красивото място у нас, а това прави мястото перфектно за отдих. Тук ще откриете и множество симпатични кътчета като например село Косово.

Автентични родопски къщи в село Косово, които ще отворят вратите си за Вас

Ваканцията на село няма как да Ви остави разочаровани. Това е мястото, където сме прекарвали едни от най-щастливите и безгрижните си мигове, място, където проблемите изчезват и значение имат само малките неща, които правят живота хубав! Именно тук ще успеете да се сближите истински със семейството си, защото всеки ще може да посвети времето си на останалите. Село Косово ще Ви плени със спокойствието си и с умелия начин, по който ще направи проблемите Ви толкова далечни и незначителни. Комплекса в село Косово пък ще се погрижи да не Ви липсва чувството за топлина и домашен уют. Тук всички ще се радват на комфорта, който търсят и заслужават!

Приятна обстановка и чудесни почивни дни в село Косово

Автентичната обстановка, в която ще Ви потопят постройките в село Косово, ще Ви очарова. Родопските традиции са умело вплетени както във архитектурата на наскоро реставрираните старинни къщи, така и в тяхното обзавеждане. Стаите в трите къщи са решени в традиционен за региона битов стил, но предвидени са и някои съвременни удобства, така че нищо да не Ви липсва. Хаджийската, Елиновската и Гаватовската къща ще подслонят Вас, цялата Ви фамилия и всичките Ви приятели! Постройките могат да посрещнат петдесет души, на които да гарантират страхотно прекарване. Разбира се, може да се ограничите само до компанията на половинката си, и определено няма да съжалите – обстановката тук е подходяща дори и за романтични уикенди сред природата!

Възрожденското село Косово ще бъде идеалното място за отдих, за уединение, за малко почивка с любимия човек, за ваканция с децата, за семейно събиране, за весел уикенд с приятели. Именно в това се крие очарованието на планината и приятната атмосфера на селото – че винаги са подходящото място, където да отдъхнете и отпочинете!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!