≡ Menu

Регистрация на собствена фирма

Живеем във време, в което да останеш без работа е нещо обикновено и за съжаление се случва на много хора в активна възраст със знания и опит. Безработицата е сериозно изпитание за психиката на всеки човек и може да доведе до сериозен прелом в неговия живот и усещането за значимост и увереност.

Ако ни се случи по някаква причина да останем без работа, не бива да се отчайваме, а да погледнем на нещата от друг ъгъл. Когато в живота ни се случи нещо негативно, то е за да ни даде възможност да се замислим и да се поучим от него. Може би и това, че сме останали без работа също е един от уроците на живота, през който трябва да минем. Някой от ония важни уроци, целта на които е да ни разтърси здраво за да ни накара да променим собственото си мислене и да излезем от коловоза, в който сами сме се вкарали. А той, този коловоз, ни е изхвърлил, защото мястото ни не е там.

Регистрация фирма

Регистрация фирма

Може би това е знак, че трябва да се вземем в ръце и съществено да променим живота си като поемем цялата отговорност за него на плещите си. Дали единственият начин да се реализираме е като работим за някого?Дали не можем да работим за себе си и сами да си бъдем шеф, без да се налага да сме зависими понякога дори от по-некомпетентни от нас. Дали това, че сме останали без работа не е знак, че трябва да се вгледаме в себе си, да си отговорим на някои въпроси и да обмислим някои варианти, които до сега сме отхвърляли като немислими като възможността за регистрация на фирма в Пловдив и развиване на дейност самостоятелно.

свой собствен бизнес

свой собствен бизнес

Много хора са успяли да осъществят свой собствен бизнес и идеята за подобно решение в такъв момент не бива да Ви бъде чужда. Вместо да се самосъжалявате и да се оплаквате е по-добре да вземете сами живота в ръцете си и да започнете нещо свое. Трябва само да повярвате в себе си и в своите способности. Помислете добре за това какво можете и знаете и какъв бизнес бихте могли да започнете сами. Дали този бизнес е подходящ, ако сте от малко градче или трябва да пробвате нещо по-подходящо. Ако пък сте от голям град като Пловдив или София, няма място за притеснение, тъй като те са икономически центрове.

Регистрация на собствена фирма

Регистрация на собствена фирма

В никакъв случай не се подценявайте. Всяко начало е трудно и за да се постигнат успехи е нужна воля и много желание. Ще кажете може би … и начален капитал! Така е, но колкото и да Ви се струва невероятно най-лесно се започва бизнес без начален капитал в условия на икономическа криза. Тогава парите не достигат и на най-добрите в бранша, а това е голямо предимство. За да си направите регистрация на фирма (както в Пловдив, така и в цяла България) и да започнете свой бизнес формално е необходим начален капитал от 2 лв. Въпросът е да решите с какво ще се занимавате и вместо да губите време във вайкане и самосъжаляване, да заложите на самоподготовка, планиране, проучване на конкуренцията и потенциални клиенти. Подредете мислите в главата си и се подгответе за ново начало в своя живот.

собствен бизнес

собствен бизнес

Потърсете помощ и подкрепа от близки и приятели. Потърсете експерти по регистрация на фирма, които да Ви помогнат в тези първи стъпки. През тях минават и много хора, които са като вас. Можете да получите и добри съвети, ако във фирмата работи юрист. Много е важно да се заредите с позитивни мисли и не допускайте съмнения и негативизъм да попречат на идеята Ви. За да успееш трябва да вярваш. Пътят към успеха изисква много работа, но и преди всичко да вярваш в него. Веднъж започнали, никога не се отказвайте. Работете в началото сами, много работете и дори в началото да Ви се струва, че е на вятъра, ако сте упорити, резултатите ще дойдат. И не забравяйте, че в този случай Вие сам сте си шеф. Бъдете строг шеф!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!