≡ Menu

Ревю на лаптоп Acer

Наскоро си купих лаптоп и искам да споделя как мина самата покупка, купих си Acer от онлайн сайт.

Много бях изненадан от служителите на самия сайт, в началото бях объркан какъв лаптоп точно да си купя, бях се спрял на Acer защото приятел имаше точно такъв и той ме насочи към тази марка, като ми показа неговия Acer, който много ми хареса и беше купен от съшия сайт.

Сега ще ви разкажа как ми помогнаха служителите на сайта. Пратих кратко запитване, защото не ми се четяха много ревюта в интернет, запитването ми беше помежду два модела, единият беше доста по-скъп от другия и исках да разбера разликата от компетентен служител, преди да си купя Acer. Пуснах запитването и не знам защо, но след 30 минути си проверих пощата и за моя голяма изненада имах отговор и доста се учудих на бързата реакция на служителите.

Имах прикрепен PDF файл в който подробно бяха описани разликите помежду двата модела, като казвам подробно имам предвид, че служителите ме изненадаха много приятно, почувствах се някак специално, както никога до сега при покупката на какво то и да било.

В самия PDF, който беше от цели четири страници бяха показани функциите и разликите с изображения и доста подробни описания, какво прави самата функция или каква е разликата по между двата лаптопа на Acer които бях избрал. Като това ревю описваше толкова добре двата лаптопа, че никой не бе описан така, че да клони към това както на много други места да се стремят да ти продадат по-скъпото. Тук беше точно обратно, гледам и не вярвам на очите си.

Естествено си купих лаптоп Acer от въпросния сайт.

Мисля, че ще е много лесно да решите от къде да си купите лаптоп и отговорът е ясен. Ще купите каквото точно ви трябва, без да бъдете объркан, а и ще получите помощ от служителите, които са много коректни, изненадващо но факт.

Препоръчвам ви с две ръце Acer аз съм много доволен, надявам се и Вие да останете доволни от лаптопа, а от служителите това е гарантирано на 100%

Хубав ден и приятни покупки, търсенето приключи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!