≡ Menu

Пътна помощ – град София най-ниски цени!

Пътна помощ предлага най-ниски цени за репатриране на леки коли, джипове и бусове както в град София така и в цялата страна! Нашия екип е формиран от млади и амбициозни специалисти по автомобилите. Предлагаме следните услуги:

Репатриране за 30 лева в град София, тази промоция решихме да пуснем след като се съобразихме с икономическото положение в което се намира страната ни напоследък, промоцията пътна помощ за 30 лева важи когато разстоянието е под 1 километър и не се налага използването на лебедка и колата е на ход.

Пътна помощ за бусове, нашият екип е оборудван с най-дългата платформа което позволява без проблемното качване както на най-дългите макси бази при бусовете така и най-високите. Не е проблем ако бусът има повреда в задвижване на колелата защото сме снабдени с мощна 6 тонна лебедка.

Пътна помощ за джипове ние сме специализирани в репатриране на джипове и оф роуд машини не се колебайте, а ни потърсете ако сте заседнали в трудно достъпни места като гори, дерета ние ще ви извадим и репатрираме бързо и без проблемно!

Предлагаме репатриране на мотори като те остават в изправено положение след като са обезопасени с колани което не позволява повреда в двигателя или охлаждащата им система по време на транспортиране.

Подаване на ток на коли които акумулатор е паднал, разполагаме с професионални 5 метрови кабели с усилено подаване на ампераж което позволява бързото запалване на вашия автомобил.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!