≡ Menu

Пу-ер чай за отслабване и детоксикация

Чай за отслабване

В България има доста видове чай, като всеки е с различно действие. Можете да си купите чай от всеки един онлайн магазин за храни, местния хипер-маркет или тясно специализиран магазин за чай. Пред вас е разкрит доста голям избор, но ако говорим за специфични цели, то те са точно 4. Първата и най-често срещана причина за консумирането на чай е когато Ви хване настинка или грип и имате нужда от облекчение на болките в гърлото. Билковите чайове се използват най-често, защото е известно че билките имат силно антисептично и противовъзпалително действие. Втората най-често срещана причина е свързана с неразположен стомах – подуване, болки, запек и други. Третата причина е детоксикация на организма, което се изразява в пречистване на организма от токсини и вредни вещества. Последната причина е отслабване, като то се изразява в забързване на метаболизма, изгаряне на мазнини и превенция на образуване на нови мазнини.

Чай за детоксикатсия

За гореизброените проблеми, може да пиете различен чай за всеки един проблем, като добър вариант при грип и настинка e билковият чай например. Комбинацията от валериана, мента и лайка ще помогне бързо при подут корем. Зеленият чай е много добър и и същевременно евтин избор за детоксикация, а пък черният чай ще помогне да си забързате метаболизма. Макар и чайовете, които изброихме да не са скъпи, да ги пиете всичките наведнъж не е оптимално решение, особено ако искате да отслабнете, да пречистите организма си и да се отървете от подутия корем например. Най-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, за да може да решите всичките си проблеми едновременно. Така ще сте сигурни, че само с един чай може да решите всичките си проблеми.

И така стигаме до въпроса кой е най-ефективният чай, когато става въпрос за разностранно действие. Отговорът е Пу-ер чаят! Всеизвестно е, че той е най-добрият вариант при подут корем, отслабване, детоксикация, както и цялостно здраве. Това едновременно действие при различните проблеми, които могат да ни сполетят, се дължи на начина на направа на този чай. Пу-ер чаят преминава през така наречения процес на ферментация, който се изразява в следното: събиране на листата, процес на стареене на листата (ферментация) и пресоване на листата.

Именно процесът на ферментация е отговорен за множеството благоприятни действия върху вашето тяло, тъй като листата се насищат с благоприятни микроорганизми/бактерии, които освен, че придават специфичен и ароматен вкус на чая, действат антисептично, противовъзпалително, помагат при подут корем, детоксикация, отслабване и много други. От тук следва важният въпрос, който е какво е качеството на суровината.

Пу-ер чай

Пу-ер чаят води своите корени от далечен Китай и по-конкретно югоизточната част в провинция Юнан. Именно там са основните производители и както сами може да се досетите, тъй като това е чай, който минава през процес на ферментация, има изключително стари реколти на няколко десетилетия. Първата фабрика за Пу-ер чай е открита около 1970 година и автентични реколти от това време и преди 2000 година, могат да се намерят на цена от няколко хиляди долара за килограм. Колкото по-стар е един Пу-ер чай, толкова по-висока му е цената, както е и при виното.

Ние предлагаме висококачествен Пу-ер чай на изключително достъпни цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Качеството на нашата стока е гарантирано, тъй като ние работим директно с фабрики от Китай, които произвеждат чай под строг количествен и качествен контрол, съобразен с изискванията на китайските институции за контрол на храните. Именно това ни отличава от останалите вносители – ние държим изключително много на качеството.

За нас е важно, не само качеството на съдържанието, но и външния вид на опаковката. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Дизайнът и здравината на опаковката ни позволяват да съхраним аромата на чая, както и ценните му свойства. Приготвянето на чая е доста лесно и става за под 10 минути.

Всяка една чаша чай ще Ви отведе в изцяло нов свят на богати аромати и ще Ви накара да усетите невероятните ползи за вашето тяло. Започнете своето ново приключение още днес, като посетите нашия сайт. Ние Ви гарантираме по-добро здраве, енергия, тонус, пълна детоксикация и трайно отслабване. Убедете се сами в качеството на нашия Пу-ер чай. Очакваме Ви още сега!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!