≡ Menu

Публично достъпна антивирусна от Microsoft

След като от компанията Microsoft споделиха, че ограничат броя на бета тестерите, в този момент софтуерът е публично достояние за всеки, представлявайки beta версия на антивирус Microsoft Security Essentials. Програмата е достъпна за сваляне от официалният сайт на Windows, Microsoft. За целта, преди да свалите софтуера ще ви пренасочи към страницата на Windows Connect, където е нужно да имате единствено Windows Live ID и парола. Там ще може да намерите по-подробна информация за програмата, системни изисквания и прочие. Прехвърляме се към втора стъпка от която ще можете да я изтеглите.

microsoft-security-essentials-2.0

Компанията предлага две издания на Microsoft Security Essentials – за 32 и 64-битови версии на Windows. Може да изтеглите и двете едновременно или поотделно. Програмата тръгва под Windows XP Service Pack 3, Windows Vista Service Pack 1 или 2 и Windows 7 Service Pack 1.

Новите предимства, които биват хвалени от Microsoft са по-опростен интерфейс и по-бързо изпълнение. Също така е устроена да премахва зловреден софтуер автоматично, без да безпокои потребителят, и предлага по-ефикасно откриване и премахване на заплахите за сигурността.

Личното мнение на автора е положително. От няколко дни е с нея и е доволен. Препоръчвам Ви я, интерфейсът и най-вече ефикасността на работа е на ниво.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!