≡ Menu

Професионално или безупречно почистване в София?

Любов Иванчева живееше от години в София, но никога до този момент не си беше поръчвала почистване у дома. Не че нямаше финансова възможност или пък не знаеше за съществуването на подобна услуга.

почистване в София

почистване в София

Напротив – повечето й колежки я ползваха от една или друга фирма и бяха в голяма степен доволни – добро почистване, не особено скъпо като за София, а и повече свободно време им оставаше за забавления.

фирма за почистване в софия

фирма за почистване в софия

Но Любов Иванчева някак се притесняваше, беше възпитана в консервативно семейство, в което не бяха свикнали да дават пари за неща, които можеха да свършат сами. От малка я научиха да мие прозорци, да тупа килими, да пуска прахосмукачка – сякаш я готвеха да работи в някоя от многобройните фирми за почистване в София. Това беше другото й опасение – ще дойдат от фирмата за почистване, а тя, както бяха свикнали повечето хора в София, ще стане прекалено взискателна, пък и нали ги разбира тези работи, ще започне да им прави забележки, накрая няма да се стърпи и сама ще грабне парцала, образно казано.

почистване

почистване

Още когато отвори многобройните обяви за почистване в София, Иванчева се поколеба. Та как, моля ви се да избере между професионално и безупречно почистване в София. Да, тя добре разбираше, че това бяха само рекламни думи, защото едва ли истинското професионално почистване може да бъде друго, а не безупречно, както и обратното – дори и в София какво друго да е безупречното почистване освен професионално? Това бяха просто клопките на рекламата, как иначе да стигнеш до потенциалните си клиенти, желаещи да поръчат почистване в София. И все пак нещо я смущаваше, затова помисли да се обади на една от колежките си – Доротея, за която знаеше, че дълго и скрупульозно подбира както покупките си, така и фирмите за услуги. Помисли, но се отказа и реши да се хвърли в дълбокото – влезе отново в търсачката, в изписаното “почистване София”, пак видя двете съседни обяви с професионалното и безупречното почистване и избра трета, в която простичко пишеше: ако живеете в София и имате нужда от почистване и т.н.

фирми за почистване в софия

фирми за почистване в софия

Това беше нейният случай – живееше в София и имаше нужда от почистване. Обади се, после зачака. Когато след няколко часа работниците си отидоха, къщата на Любов Иванчева светеше, а тя вървеше из стаите и невярващо клатеше глава – ето какво било да си поръчаш почистване в София, наистина тя самата не би могла и за седмица да доведе помещенията до това състояние – изглеждаха сякаш бяха част от седем звезден хотел, чистен и търкан упорито и с часове.

почистване в софия цена

почистване в софия цена

На Любов Иванчева й се прииска да се обади на Доротея и да споделя с часове как от личен опит вече знае какво означава почистване в София.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!