≡ Menu

Производство на работно облекло

На пазара се предлага всякакъв вид работно облекло. В зависимост от нуждите и ситуацията, те се различават по дизайн, материи и цветове. Фирмите, които предлагат такова облекло разполагат с богат каталог от модели за всякакви професии. Те могат да бъдат разгледани както във фирмените магазини, така и в онлайн магазините.

В интернет могат да се намерят множество български фирми, специализирани в производството на работно облекло от всякакъв тип. Те притежават модерни бази, чрез които създават различни типове облекло. Има и фирми, които са вносители на водещи марки за такова облекло, които са с доказан произход в целия свят. На българския пазар могат да се открият клонове на големи, световни производители. Моделите са модерни, иновативни и отговарят на изискванията на БДС и на европейските норми за сигурност, безопасност, надеждност.

работни дрехи

работни дрехи

По магазините се предлага работно облекло, което е направено от специфични платовете и материaли, които не само са сигурни и надеждни, но и са удобни за носене. Това всъщност е много важен критерий за едно работно облекло, тъй като служителят го носи по 8- 10 часа дневно.

Работното облекло е различно в зависимост от сезона. То може да бъде зимно, или лятно. Разликата между тях разбира се в плътността на използваната материя и допълнителните екстри, вградени в тях. Лятното работно облекло например е създадено от фини, леки материи, които позволяват на тялото да диша, а зимното защитава от вятър, дъжд, сняг. Производителите на работно облекло предоставят възможност на клиентите си за поставяне на всякакви фирмени надписи, лога, послания и изображения. Те могат да бъдат във вид на нашивка, или пък бродерия. Може да се намери работно облекло с различни размери, тъй като повечето фирми предлагат опция за индивидуална поръчка. Големината, модела могат да бъдат коригирани и обсъдени с фирмения персонал, за да придобие работното облекло персоналност. Изработката на работното облекло в повечето пъти е фиксирано от самата фирма- производител, но има и такива, които се съобразяват с желанието на клиента. Има стандартна заявка и експресна.

водолазен костюм

водолазен костюм

Цената също е различна. Тя зависи от самата материя, от срока на изработка, доставка и др. компоненти.

Много фирми предлагат отстъпка от реалната цена на работното облекло, ако се закупя по- голяма бройка. Други фирми пък предлагат отстъпки и намаления, при които при следващата покупка се използва процент намаление.

Някои фирми имат магазини само в няколко града, но осигуряват чрез куриерските компании бърза доставка. Затова дори във вашия град да няма магазин за работно облекло, това не е проблем!

Много сайтове предлагат и работно облекло втора употреба, което със сигурност ще ви излезе по евтино. Ако човек се разтърси, наистина могат да се намерят доста запазени модели.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!