≡ Menu

Продукти за избелване на зъби

Много хора искат по-бели зъби и много са опитвали всякакви методи, за да избелите зъбите си. Много от тях са имали успех и много други са имали неуспехи. Дори и с помощта на същия продукт избелване, резултатите не са еднакви за всички хора

Един важен фактор за по-добра подготовка е да се използват качествени продукти във вашата редовна хигиена на устната кухина. Не очаквайте изведнъж да имате добре изглеждащи зъби след избелващата процедура, когато през целия си живот, сте имали лоша устна хигиена. Белите зъби ще почнат да се виждат все повече, използвайте качествена паста за зъби, вода за уста, и конци.

Качествено изчеткване на зъбите Може да използвате пасти

Друг важен фактор е да имате пълни и правилни знания за процеса на избелване най-вече, ако ще се правите избелването върху вас. Много от домашните избелващи продукти не успяват да доведат до желаните резултати не поради лошо качество, но поради неправилното прилагане.

Избелващия агент изисква напълно да се приложи върху зъбите, за да работи. Така ще може да премахнете петната напълно. За това напълно да се приложи и проникне в емайла, той трябва да има пряк контакт с повърхността на зъба. Важно е, да знаете че четкането ще почисти зъбите ви от чужди тела (остатъците храна, и т.н.), преди нанасяне на избелващия гел…

Освен основното почистване с четка за зъби, вие трябва да бъдете сигурни, че вашите зъби нямат плака. Плака е тънък филм, който може да остане дори и след пълно измиване на зъбите… Ако имате плака, избелващият гел няма да бъде в състояние да проникне във вашия емайл. Уверете се, че преди да използвате избелващия гел сте поддържали вашата устна хигиена на добро ниво.

Избелване на зъби

Никога не пропускайте да си миете зъбите след закуска и преди лягане. Сутрин и вечер са най-важните за хигиената на устната кухина. Бактериите могат да процъфтяват през нощта и не четкате добре зъбите, можете да увеличите риска от плака и кариеси. Що се отнася до ежедневието, доброто четкане преди да започнете с ежедневни дейности е задължително. Вие ще искате да запазите зъбите (и езика) Чисти и свежи през целия ден, като се започне правото на ден. Редовното измиване на устата също е задължителна. Употреба на избелваща паста за зъби редовно, значително добавя успех на процедура за избелване. Преди да използвате всякакви сложни или професионални избелване на зъбите продукти и процедури, използвайте избелваща паста за зъби седмици преди това. Ние ви препоръчваме да пробвате с избелващите пасти на Crest или на Opalescence. Използването на избелващи пасти за зъби, като част от ежедневната рутина на устната кухина значително подготвя зъбите предварително за да работят за избелващата процедура. Тя поддържа зъбите много бели дори няколко месеца, след като сте ги избелили.

След като сте готови за избелване на зъбите, което трябва да поддържа вашия външен вид, като си миете зъбите редовно и докосване до вашите бели зъби за всеки шест месеца. Ако пиете кафе, чай, вино и сода, можете да пиете през сламка, за да се избегнете контакт с вашите зъби. Бъдете готови да се усмихвате и да се гордеете с това колко бели са зъбите ви. Заслужавате го.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!