≡ Menu

Преди да хвърлите маса пари за климатици или печки, разберете повече за отоплянето с камини на биоетанол

Преди да хвърлите маса пари за климатици или печки, разберете повече за отоплянето с камини на биоетанол. Климатиците са скъпа инвестиция и за да искате да плащате малко електричество, трябва да си вземете инверторни от най- ново поколение и висок енергиен клас. Електрически печки не са добър вариант за отопление, защото въпреки техните ниски цени, консумацията на ток е безумно голяма. Затова, с ще облекчите значително финансовия си бюджет като не правите високи сметки за електроенергия. Разновидностите на биокамини „Дипломат“ са с високо качество и висока ефективност.

биоетанол камини

биоетанол камини

Закупувайки камини на биоетанол с марка „Дипломат“, вие ще получите гаранция от 24 месеца. Когато говорим, че отоплението с биокамини е добро решение за зимата, се има предвид разумната цена на камини на биоетанол „Дипломат“ и ниската консумация на горивната течност биоетанол. Този материал се произвежда от целулозна маса и в последните години придобива широка популярност като алтернативен генератор за производство на енергия. Вече споменахме, че цената на биоетанола не е висока, но трябва да кажем приблизително каква консумация правят биоетанолови камини, да речем за единица време- 1 час. Това не може да се каже с точност, защото разходът на биоетанол се определя и от големината на съда, както и силата на пламъка. Но средно можем да определим, че за един час изгаря 0,25л. количество от горивната течност, ако имаме за пример биокамини със средни размери.

камини дипломат

камини дипломат

Предимството на биоетанолови камини се състои и в техния красив дизайнерски вид, което пък ги прави доста предпочитани за хора, които ценят красивото и модерното. За по- голям естетически ефект, в камерата на биокамините могат да се поставят различни декорации, като например камъчета или декоративни дървета в различни цветове. Декоративните камъчета, освен че ще стоят добре и ще красят още повече стаята, но ще задържат топлина и ще я отдават по- продължително време. С декоративните дръвчета ще се създаде усещането за реално топло огнище и в дома ви атмосферата ще е още по- уютна.

камини биоетанол

камини биоетанол

Видовете камини на биоетанол могат да бъдат стенни, такива които се окачват на стени, биокамини, които се вграждат в стените и такива, каквито се поставят на пода, върху маса, шкаф или друга мебел. Също така имате възможността да си поръчате биокамини с различен цвят, разнообразна форма и големина. Проявете повечко въображение и изберете най- подходящото решение за вашия дом, офис, заведение, хотел или друг тип сграда. Поръчайте избраните от вас биокамини с възможност за различна големина и цвят и направете дома си неповторим.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!