≡ Menu

Почивката в най-китното вилно селище!

Лятото не единственото време, подходящо за почивка. Всеки сезон е идеален за отдих, стига да успеете да отделите няколко дни, които да прекарате на някое красиво местенце. Намерите ли време, почти сте приключили с подготовката. Нужна, разбира се, ще Ви е и дестинация. А място като Троян и прелестта на природата и планината, винаги са подходящо място за отдих, при това пълноценен. В планината ще откриете спокойствие, тишина, изключителни природни картини и възможност да се насладите на развлечения, каквито не можете да си позволите в ежедневието, като разходки из гората, походи, пикници, риболов и много други.

Отдих и покой сред очарованието на Троянския балкан

Насочите ли се към Троянския балкан, то определено ще се спрете и в очарователното село Черно Осъм. То е едно от най-китните и подходящи за отдих места, защото ще успее да Ви осигури всичко, от което бихте могли да имате нужда през ваканцията. За комфорта Ви ще се погрижи и Вилно селище в Черни Осъм. Настанени тук ще се радвате на доста удобства. Почивката на село далеч не значи почивка без екстри. Всички, отседнали тук, ще се радват на уютната домашна обстановка.

Черни Осъм – селцето, където ще се почувствате истински комфортно!

Атмосферата, царяща във Вилно селище в Черни Осъм, а и в цялата околност, ще Ви предразположи и накара да се отпуснете. Мястото е перфектно за семейна ваканция. Определено е подходящо и за уединение. Събиранията в приятелска компания пък ще са едни от най-веселите! В просторната трапезария ще могат да се съберат всички, а тук има и условия за приготвяне на храна. Но определено не по-малко комфортно ще Ви бъде и в страхотната механа, където освен с кухненска част, ще разполагате и с телевизия, Интернет, музика и какво ли още не. Приготвени за компанята могат да бъдат приготвени и изключителни ястия от опитен майстор-готвач. Повярвайте, възможността да се насладите на местни гозби и специалитети определено не е за изпускане!

И в белите снежни дни, и в слънчевите летни месеци, тук ще откривате онова, от което се нуждаете – приятна обстановка, прекрасна гледка, спокойствие и компанията на най-важните за Вас хора. Село Черни Осъм, китния Троянски Балкан и очарователното вилно селище ще се погрижат да прекарате най-прекрасната и незабравима ваканция!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!