≡ Menu

Пожелания за 8 март

Преди да споменем някои пожелания за 8 март, ние ще разкажем малко за неговата история. Знаете ли поне малко от историята на празника Осми Март? Ако отговорът е не то следващите редове на тази статия са точно за вас!

Пожелания за 8 март

Пожелания за 8 март

На 8 Март се чества международния ден на жената, които се чества още през 1909 година в Северна Америка и по точно в САЩ. Към днешна дата много държави честват празника на всички жени и майки. В Европа честването на осми март – международният ден на жената се отбелязва след 1977 година, когато ООН призова държавите членки на организацията да обявят 8 март като ден на всички жени по света. През 2013 година мотото на честването на празника ще премине под надслов – Обещанието си е обещание: Време за действие и за премахване на насилието срещу жените. Тук сме подготвили няколко пожелания за 8 март, които може да изпратите на жените до Вас.

Няколко примерни уникални и оригинални пожелания за 8 март:

Красива както винаги, С пожелания за щастие … днес и завинаги, Честит 8 март ден на жената!

*****
Обичам те страстно, желая ти на 8 март всичко най-прекрасно!

*****
С пожелания за много щастие и красота, днес и през цялата година … Честит осми март!

*****
Красива, малко детинска и нежна – това си ти! Честит 8-ми Март!

*****
Естествена, безстрашна, харизматична и нежна – това си ти! Честит Празник!

*****
Красавице добра, ела при мен в този ден за да ти покажа аз че няма по-красива на света от теб, мила моя!

*****
С пожелания за изтънченост, грациозност и много обожатели – честит 8 март!

С най-голямото си уважение към всички жени и с най-голяма отговорност мога да заявя „Без Вас – най-милите създания на този свят ние мъжете ще сме загубени, нашите сърца ще са празни без вашата обич и загриженост“. Много читатели ще кажат „на мен тези пожелания не ми харесват“ други наши приятели ще кажат „много оригинални пожелания“, но преди да кажете какво и да било се замислете, че всички пожелания може да ги комбинирате и ще получите много нови и красиви пожелания за 8 март. Докато писах статията за осми март и денят на жената един сайт с красиви пожелания за 8 март ми направи впечатление, а именно този сайт.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!