≡ Menu

Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден e нещо много търсено в интернет. Всеки е попадал на много сайтове, където има безкрайно много пожелания за рожден ден, но не може да си избере подходящо и се чуди как точно да поправи или да измисли ново по-добро от тези, които му предлагат.

Предлаганите в интернет пожелания за ЧРД не винаги са написани в добър тон, което е меко казано. Има някои които дори са крайно не подходящи за всякакъв повод и ни най-малко подходящи за пожелания за рожден ден.

пожелания за любим мъжпожелания за мъж

Целта на празниците през годината и особено на рождения ден е хората да бъдат щастливи и радостни, да чуват и казват хубави неща един на друг, за това и една добре надписана картичка с думи които носят както добро настроени, така и хубав смисъл е важна за всеки който празнува или иска да зарадва празнуващ човек. Понякога процесът на избиране на пожелания за рожден ден с точните думи може да бъде малко труден, след дълъг работен ден например едва ли всеки лесно намира в главата си весели думи и щастливи мисли, тук идва и ролята на сайтовете събрали весели бисери от цялата страна. Те би трябвало да съдържат празнични думи за всеки и да могат да зарадват всеки човек с красиви подходящи за празника кратки стихчета.

За съжалени всеки е попадал на сайтове където прелиства десетки, а понякога стотици пожелания и всички те не са подходящи за повода и за човека за който са предназначени.

Из между всички сайтове за пожелания за рожден ден на които съм попадал лично, не съм намерил нито един който да предлага наистина качествени и оригинални пожелания.

пожелания за рожден ден за момичепожелания за момиче

Пожелания за рожден ден, а и за многото други празници много често се повтарят и всеки ги е чувал не веднъж по много и различни поводи. Всеки би се зарадвал на едни добре написани пожелания за рожден, които да внесат добро настроение на който и да е празник, за съжаление не всеки от нас се е родил с дар слово, винаги има вдъхновение или достатъчно време и може сам да го напише, за това много хора прибягват до услугите на интернет сайтовете за пожелания с надежда да намерят хубави думи за любимия човек, или за скъп приятел.

Разочарованието за съжаление се изписва на много лица когато прочетат бедната и еднообразна колекция от пожелания на българските сайтове посветени на най-щастливите за хората дни през годината. Грозните думи, неблагоприлични намеци, а понякога дори съвсем буквално изречени, напълно лишени от уважение и изгубили смисъла си пожелания към човека за когото са предназначени обиждат и нараняват добрия тон.

Пожелания за рожден ден са нещо много специално и много важно нещо, то е с цел да зарадва и да донесе щастие на рожденика, за това думите трябва да носят добро настроение и веселие и същевременно да бъдат съобразени с човека за когото са предназначени. Ще бъде прекрасно, ако сайтовете ревизират пожеланията, които публикуват за да могат те да изпълняват целта за която са създадени.

Ето и някои пожелания подходящи за най-щастливия през годината личен празник, а именно рожден ден.

чрдчестит рожден ден

***

Подходящо за всички.

Честит рожден ден скъпи рожденико,
Нека този специален празник бъде, незабравим за теб, прави това което ти се прави и да си изкараш много добре.

С много любов обич от нас.

***

Пожелания за рожден ден или картичка поднесена от семейство или група приятели.

Честит рожден ден! Ние ти пожелаваме от сърце успехи във всяко едно начинание и невероятно изкарване на този хубав весел празник !

***
За по-големи рожденици.

ЧРД-с пожелания за леко изкарване на празника, приятна компания и много усмивки…Много лични успехи и най вече много здраве имаш ли всичко това другото само ще дойде.

***

До много близък приятел или партньор.

Честит рожден ден! Не се вайкай, че си по-голяма с цяла една година. Защо ли защото си станала по-красива с цяла една година, по-умна и мъдра и много по-привлекателна! Продължавай всичките си преживявания с тази скорост!
***

пожелания за детепожелания за рожден ден на дете

Пожелания за рожден ден до семеен човек, който ви е близък, винаги е по-специално.

Честит рожден ден! Не се вайкай, че си по-голям с цяла една година. Защо ли, защото си станал по-мъдър с цяла една година., по-умен, по-добър и мил. Ние те обичаме.
От семейството.
Продължавай все така, ние ще те подкрепяме!
***
За всеки, голям и малък рожденик.

Честит рожден ден! Животът е невероятно прекрасен, не се плаши, празнувай и се весели, пожелаваме ти да ти се сбъднат мечтите, щастието да ти е верен приятел, приятен и много весел празник.
***
За млад, работлив и амбициозен човек.

Честит рожден ден! Искаме да ти пожелаем много здраве и много пари. Защото, ако си здрав и свеж, можеш да си купиш другото с пари. с една дума много пари в портмонето и да ти е много живо и здраво сърцето.

***

Има пожелания за рожден ден подходящи за хора от определена възраст или пол, например за млада девойка, приятелка или роднина.

Честит рожден ден! Върви по прекрасния път на този живот, обсипан с листа от рози и красиви цветя, и всяка твоя мисъл да бъде една сбъдната мечта!

пожелания за рожден ден за всичкипожелания за рожден ден

***
За всеки с добри приятели и голямо семейство. Може да се ползва както в мъжки, така и в женски род.

Честит рожден ден! Поднасяме ти голям Букет от искрени и прекрасни пожелания, за невероятно здраве, много весели мигове и нека живота ти да е изпълнен с приключения, да си все така весела / весел и да радваш всички около теб.
***
За млад човек, момче или момиче, който обича приключенията или е мечтател.

Желаем ти много и от все сърце Честит рожден ден! Животът ти да е невероятно щастлив. Да имаш прекрасна и незабравима младост, Да срещаш трудностите с радост, да ги превземаш със успех и за винаги да си останеш все така истински човек.

***

За ученик, студент или за човек в началото на кариерата си. Може да се ползва, както за рожден ден така и за други специални поводи.

Честит рожден ден! Днес е твоя най-специален ден, бъди весел, прави това което най-много обичаш. Когато тръгнеш по своя път, той да е гладък и да не срещаш трудности, да си здрав и жизнерадостен и с всичко с което се захванеш да става точно така както го искаш.

Дано сте намерили подходящи пожелания за рожден ден, ако предложените тук пожелания са ви харесали може да добавите и вашите оригинални предложения в коментарите, за да бъдем полезни и на други. Ще бъде добре, ако оставите коментар дали и вие като нас срещате същите трудности при издирването на подходящи пожелания за рожден ден.

Приятен и усмихнат ден и весел празник!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!