≡ Menu

Подходящ избор на дамски обувки

За обувките, били те мъжки или дамски се споменава още в далечното минало, когато главното им предназначение било да предпазят краката от смяната на климата, неудобството когато се пътува и редица други фактори. Има много намерени писания в които се споменава за обувките още в древните цивилизации. И докато преди са били еднотипни, предимно с равна подметка в днешно време на модния пазар може да намерите голямо разнообразие от обувки.

дамски обувки на висок ток

дамски обувки на висок ток

Дамски обувки, освен необходимост, са и много важна част от дамското облекло, а в комбинация с аксесоари като чанти и колани, те са перфектния избор за завършек на тоалета. Изобилието от цветове, размери и видове, предразполагат дамите да направят правилния избор за съответните им нужди. За изработката им се използват различни материали – кожа (естествена или изкуствена), плат, каучук (галоши), и др.

дамски обувки с ток

дамски обувки с ток

Разбира се това определя не само качеството им но и тяхната пазарна цена. Дамски обувки са многообразни в зависимост от повода за който ще ги използвате. Ако предпочитате спортния стил, то тогава за Вас са подходящи маратонките и кецовете, за ежедневието най–удобни са обувките с равна подметка или с нисък ток, а за специалните поводи като гала вечери, приеми и други, дамите предпочитат обувки с тънък и висок ток.

Дамски обувки

Дамски обувки

Естествено времето също оказва влияние на вида на носените от Вас обувки. През пролетта и лятото по–желани са отворените или полуотворени обувки (сандали, джапанки, чехли), а през есента и зимата често носени са затворените като боти, ботуши, чизми и мокасини. Обувките с платформи също са много актуални и тази година са на върха на модния подиум. С декорации по тях, с тънка или дебела каишка, с камъчета или метални пластинки те примамват женското око и са едни от най – търсените и желани модели на модния пазар.

дамски обувки на висок ток цена

дамски обувки на висок ток цена

С промяната на бита на жената се променя и нейния вкус към тоалета и обувките й като предпочитанията към качеството и модела са все по-взискателни. Има модели дамски обувки, които са единствени по рода си, предлагат се в единични бройки и са уникални. Те са изработени от модните дизайнери по специална поръчка, за да задоволят изтънчения и екстравагантен вкус на дамите. Правилната комбинация между тоалет и обувки говори много за една жена и модерния й усет като подчертава нейната елегантност и изящество.

{ 1 comment… add one }
  • Йонка Стоянова September 29, 2013, 1:04 pm

    Освен че дамските обувки са моден аксесоар и средство за придвижване, много от нас жените ги използват и за привличане на нови завоевания. Една модна дамска обувка би могла да отвори очите дори на най-заспалия мъж и да привлече погледа и вниманието му, така че момичета, вземайте този фактор винаги под внимание…

Leave a Comment

error: Content is protected !!