≡ Menu

Подходящи и забавни детски стоки и играчки за момченца на 3 години

Три годишните момченца вече са изпълнени с енергия и готови да опознават с интерес и любопитство заобикалящият ги свят. Винаги са готови да проявят своята креативност, физическата и психическата си активност. Ако се чудите с какви детски стоки и играчки за деца на 3 години ще успеете да ги зарадвате, възползвайте се от нашите предложения. Те са изготвени благодарение на наблюденията, които имат консултантите от най-големия онлайн магазин за бебешки и детски стоки.

детско влакче

детско влакче

Забавно детско влакче

Детските влакчета са сред любимите детски играчки на всяко малко момче. Днес можете да намерите всякакви композиции различни по форма, големина и материал. Напоследък се забелязва тенденция и засилен интерес към дървените влакчета, които могат да бъдат поставяни в различни композиции. По модерните варианти предлагат различни светлинни и звукови ефекти, които моментално грабват вниманието на малките машинисти. Има варианти, които представляват малък макет на една жп гара, включват различни сгради, товарни рампи, кранове, пътни знаци, интересни мостове, с изградена под тях лента за автомобили, движение на влакчето по няколко различни нива, красиво озеленяване и много други.

детски играчки

детски играчки

Конструктор

Това е една от тези детски играчки, с които децата на три годишна възраст могат да проявят своята креативност и изобретателност, а с малко помощ от мама, татко или по-големите каки и батковци могат да сътворят истински чудеса.
Предлаганите конструктори в магазините за детски стоки и играчки често имат някаква тематика. Малките сръчковци могат да построят къща, ферма, цяло полицейско или пожарно управление, са също и собствен пиратски или товарен кораб и други. Оставете децата да се забавляват докато майсторят. В началото определено ще им бъде трудно, обикновено тогава всички деца стоят висока кула от кубчета, докато тя се наклони и падне. Повярвайте това за тях е истинско постижение и голяма забава.

детски стоки и играчки

детски стоки и играчки

Колички с дистанционно управление

Мислите си, че тези детски играчки са предназначени за по-големи деца? Вече има и достатъчно модели, които са предназначени за деца от по-малките възрастови групи. Тези детски стоки са изработени от устойчиви и безопасни материали. Тук са избегнати всякакви възможности за падане на някоя част. Функциите, които има обикновено са само стандартните, включващи четирите посоки на движение, но и това е повече от достатъчно. Има модели в онлайн магазина, които предлагат включване на светлините и звукови ефекти. Повечето видове от този тип детски играчки са с меки и гумирани колела, които предотвратяват надраскването на домашния под.

Изобилието от детски стоки и играчки е огромно, несъмнено ще успеете да зарадвате малките момченца. Още по-лесно е ако познавате детето и неговите интереси. В случай, че избирате детски стоки за подарък просто се допитайте до родителите на детето. Мама и татко знаят най-добре какви детски играчки ще зарадва наистина тяхното съкровище.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!