≡ Menu

Подаръци и хранителни добавки

хранителни добавки за обем

добри хранителни добавки

Една приятелка в началото на тази година си отвори магазин за подаръци, който беше много нестандартен и по-различен от останалите подобни магазини. Тя предлага вътре абсолютно всякакви неща, които могат да се подарят. Някои от тях са наистина малко странни. Например тя купи няколко кутии с хранителни добавки, които също сложи на полицата сред останалите неща. Колкото и да ми е странно на мен се оказа, че те вървят изключително много. Хората очевидно обичат да правят някакви такива по-оригинални подаръци, които по-скоро в случая са полезни и добри за здравето.

Тя, като ги поръча, никак не очакваше, че ще има някакъв успех с тях. Всъщност, причината, поради която тя ги пласира е, че си беше купила много кутии с хранителни добавки, но не й харесали на вкус и си купила други. И понеже старите нямало какво да ги прави, сложила ги в магазина. Те, разбира се, бяха с много добро качество и познавачите в областта веднага ги оцениха и съответно – закупиха. Едва ли са ги взели с цел подаръци – според приятелката те били много щастливи, че ги намерили именно тези видове, и най-вероятно сами щели да си ги хапнат.

След този случай обаче тя веднага разбрала накъде вървят нещата. След седмица само тя веднага отишла и пак си поръчала няколко кутии от въпросните хранителни добавки, като този път взела и малко повечко различни видове.
Естествено няма смисъл да казвам, че след като това се случи и в съседните магазини за подаръци започнаха да се появяват подобни неща. Това винаги се получават и то навсякъде – щом нещо се продава, то тогава всички се хвърлят на него. Без никакво значение е дали това е нещо подходящо или не, защото според мен продажбата на хранителни добавки по подобни места не е най-нормалното нещо, на което човек може да попадне. Но то в днешно време нещата често излизат извън традиционните граници, така че сигурно на никого не му прави впечатление.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!