≡ Menu

Подаръци за завършване, които ще бъдат запомнени

Май и юни са месеци на дипломиранията и завършванията. Всяко завършване отразява приключване на определен етап от живота и може да го изпитаме само няколко пъти. Това е радостен повод и заслужава хубав подарък, особено ако завършващият е добър ваш приятел/ка или член от семейството. Тази статия ще ви предостави някои добри идеи за подаръци.

Кошница с подаръци

Изпратете на вашия любим завършващ приятел или роднина кошница за подаръци. Добре е тя да съдържа запомнящи се неща и предмети, които получателят й би оценил. Също така в нея може да сложите различни вкусотийки и сладкиши, бонбони, курабийки и други. С този подарък определено ще направите добро впечатление и ще оставите ценни спомени в съзнанието на вашия приятел или роднина.

Кула на завършването

Може да изпратите и кула на зъвършването, която представлява три подаръчни кутии. Кутиите са пълни с различни сладки и ядки. Този подарък със сигурност би бил оценен и запомнен за дълго време.

Бухал

Бухалът е символ на мъдростта. Гръцката богиня на мъдростта Атина, често е изобразявана, държейки бухал. Така че не е съвпадение, че бухалът е популярен подарък при зъвършване. С този него определено ще внесете широка усмивка на вашия завършващ приятел или роднина.

Поздравителна кошница с подаръци

За да отпразнувате този радостен повод с роднини и приятели, изпратете кошница с подаръци с пълна колекция от парти аксесоари. Цветни балони, конфети, свещ за бутилка от шампанско, камера за еднократна употреба, снаксове, бонбони и други вкусотийки. Всичко от което имате нужда за едно парти по случай завършване!

Кошница с подаръци „Сияйна звезда”

Накарайте всеки завършващ да се почувства като грееща сияйна звезда, изпращайки им тази кошница пълна с всевъзможни лакомства. Много след като свършат вкусотийките, кошницата продължава да остава един знаменит спомен за този важен ден.

Кула с лакомства

Изпратете кула с три прекрасни подаръчни кутии, пълна с какви ли не сладки, лакомства, шоколадчета и курабийки. Перфектен начин да отправите добри пожелания по случай прекрасния повод.

Кошница за пътуване

Това е кошница, представляваща три отделни сандъчета от изкуствена кожа, в които да поставяте вкусотийки за из път. Тук ще откриете пикантни лакомства, шоколадчета, бисквити, гевречета и какво ли още не! Определено получателят на тази кошница ще се наслаждава на нея много след като свършват сладките в нея. Този подарък е идеален по време на път.

Букет от рози

Изпратете прекрасен букет от червени рози, който включва и ваза. Идеален подарък за нежната половина от завършващите!

Сладки

Една кошница пълна с лакомства никога няма да бъде излишна по повод дипломиране или завършване. В кошницата са включени сладки с 8 различни вкуса, бишкоти, ореховки, бял шоколад, фъстъчено масло, овесени ядки, стафиди и други. Чудесен подарък за отпразнуване на повода!

Кошница за любителите на книги

Този подарък представлява дървен сандък във формата на книга, пълен със сладки, бонбони, карамелени сладкиши и какво ли още не. Прекрасен подарък, на който може да се насладите, четейки хубава книга! Любителите на книгите и четенето със сигурност ще харесат този подарък.

Торти

Какво е празненство без торта! Изборът в случая е огромен. Има какви ли не торти, с всевъзможни вкусове и форми. Това е един прекрасен подарък, който определено ще бъде много вкусен!

Ако все още Ви затруднява изборът на перфектният подарък за завършване, можете да посетите и нашият блог, създаден специално да Ви помогне в избора на подарък.

Като обобщение можем да кажем, че завършването и дипломирането е важно събитие и етап в живота ни. Изпратете специален подарък на вашите приятели и роднини, с който те да ви запомнят и да им покажете, че се гордеете с тях. Може да поднесете като подарък кошница с лакомства, плюшен бухал, поздравителна кошница с подаръци или кошница „сияйна звезда”, букет от рози, кошница с курайбийки и други сладки или вкусна торта. Този жест няма да остане неоценен, вярвайте ми!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!