≡ Menu

Планинска почивка на бунгало

Много хора подминават бунгалата като възможност за настаняване по време на почивните дни, прекарани със семейството или с приятели. Но истината е, че на бунгало можете да си прекарате много по-добре, отколкото в който и да е петзвезден хотел. Бунгалата ще Ви дадат възможност да съберете цялата компания на едно място, под един покрив. Заедно ще запалите барбекюто, ще се съберете край него, ще приготвяте вкусотии, докато пиете бира заедно, споделяйки весели случки и истории. Много по-интересно и вълнуващо ще е прекарването на ваканцията, настанени например в Бунгала в Еленския балкан, отколкото където и да било другаде!

Комфорта, който бунгалата могат да Ви осигурят

Елена е едно от най-очарователните места у нас, където ще прекарате чудесна ваканция сред природата. Възможността за разходки и походи из Балкана наистина не е за изпускане, а от тук ще се насладите на живописни гледки! Симпатичните постройки на Бунгала в село Долни Марян пък ще допринесат за ваканцията Ви, предоставяйки комфортни условия, в които да отседнете. Тук неслучайно се организират толкова много тийм билдинги, лагери, зелени училища. Обстановката и удобствата, осигурявани тук, допадат на всички гости – и малки, и пораснали.

Удобствата, които бунгалата край Елена ще Ви предоставят

Причините, по които да изберете да отдъхвате именно тук, са много. Една от тях е например отличното оборудване на Бунгала край Елена. Те се радват на всички важни и необходими съвременни удобства. Но най-хубавото тепърва предстои – от тук ще се радвате на разкошни природни картини! Дворът е прекрасно място за прекарване на дните – тук обособена е спортна площадка за предпочитащите активния отдих. А има и страхотен басейн, в който могат да плуват всички гости. Малчуганите ще имат свой собствен кът за игри.
Река Бързица, преминаваща край бунгалата пък ще предложи идеални условия за риболов, а също и за плаж! Ще можете да се настаните и в уютните механа и ресторант, където пък приготвяни биват разкошни блюда от националната кухня!

Сред природата и красотата на Балкана ще си прекарате гарантирано добре! Село Долни Марян ще Ви очаква, а както разбрахте – тук Ви очакват и страхотни забавления и комфорт. Ако търсите начин да прекарате пълноценна и много приятна ваканция с близките Ви, то да се спрете на бунгала в планината ще е едно отлично решение!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!