≡ Menu

Пет причини да си направите визитки

Разпространението на визитки е един от най-старите похвати благодарение, на които вие известявате околните за съществуването на вашия бизнес, какъвто и да е той. В днешно време има куп модерни начини за реклама посредством използване на медиите, но добрата визитна картичка винаги предизвиква интерес у притежателя й.

В статия ще ви посочим пет причини да си направите визитки и да ги предложите на хората около вас. По този начин се стремим да повишим ефективността на бизнеса ви и се надяваме, че ще пожънете успех.

Пет причини да си направите визитки
  1. Визитните картички не струват скъпо, а инвестицията в тях ще ви донесе популярност сред вашите колеги, приятели, близки и други.
  2.  Разпространението на визитките може да бъде приложено от вас или ваши колеги. Освен ръчното раздаване имате опцията да пускате картичките по пощи или да ги оставяте при посещение на търговски вериги, офиси, официални вечери, спортни събития и тъй нататък.
  3.  Направете визитки с красив дизайн и ги раздайте на всеки, с който контактувате. Запомнете, че картичката се предава от ръка-на-ръка, което засилва шанса ви, да получите клиент за вашия продукт или услуга.
  4.  Днешните печатници ви предоставят интересни идеи включващи изработка на цветни визитни картички с логото и слогана на фирмата ви. Това е един чудесен начин да впечатлите вашите събеседници и дори конкуренцията.
  5.  Всеки, който държи на името си и професията си е длъжен да има визитка, за да затвърди сериозността на работата си. Бизнес картите говорят за стил и елегантност все качества, които несъмнено притежавате.

Заложете на визитките

Ако сте отлагали притежанието на този вид рекламен материал, отчетете това за грешка. Към актуалния момент получавате супер офертата да поръчате 1000 визитки за 36 лева, като качеството им е абсолютно гарантирано. Само помислете колко хубаво би било хиляда човека да разберат за вас и бранда ви. Дано да сме били полезни със съветите си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!