≡ Menu

Пердета – моден гардероб за нашите прозорци

Как да „облечем” нашите прозорци със стилни пердета?

Днес всеки елемент в дома ни добавя завършващ щрих към интериора, затова е важно всеки детайл от жилището ни да се избира внимателно и прецизно. Безспорно ние никога не забравяме за мебелировката, но често не сме толкова внимателни в избора ни на различните неща като спално бельо, възглавници, килими, завивки, шалтета или пердета. Днес ще разсъждаваме именно на тази тема и ще ви дадем ценни съвети. Пердетата правят спалнята стая по-уютна, красива, а и заедно с това пречат на любопитните погледи да надзъртат в тази стая. Те могат да са изработени от най-различни материи и тук всичко зависи от вашия личен избор. В съвременния свят този елемент се е превърнат в истинско произведение на изкуството и ние дори можем да закупим ръчно рисувани дизайни, като така да изразим личния ни моден почерк и индивидуалност. Световните марки също не забравят за тази част от това помещение и всяка година ни радват с все по-красиви кройки, цветове и принтове.

Пердета

Пердета

Защо е важно да имаме пердета в нашия дом?

Днес са много популярни моделите от различни материи, тоест смесването на тъкани и стилове. Така се постига един неповторим резултат, който ще е основен детайл в интериора на всяко помещение. Добър избор е да заложите на еднакви пердета във всяка стая. Днес са много актуални и моделите с различни интересни декорации, които също могат много красиво да украсят всяка стая. Едни от най-скъпите са тези коприна, но определено няма да сгрешите, ако заложите на такива. Прозрачните модели са много добър избор за кухнята. Много красиви са и ръчно изработените дизайни. Те ще украсят всяка стая и ще се превърнат в „главен герой” на вашия интериор. Никога не се водете сляпо от модните тенденции, а избирайте тези вещи, които ви харесват на вас самите. Не бива да се превръщате в роби на модата, а да проявявате вашата индивидуалност и креативност във всяка една част на дома.

пердета и завеси

пердета и завеси

Пердета – красив елемент от интериора на дома

Имайте предвид и плътността на материите. Ако закупувате модели за спалнята, то тогава е най-добре да избирате такива, които не пропускат светлина, за да можете да се наспивате добре. Сигурно ви се е случвало да легнете денем и да не можете да заспите заради ярката светлина. Грамотно избраните пердета ще ви избавят от този проблем и винаги ще се радвате на спокоен и здрав сън. Ако избирате тези вещи за детската стая, то тогава смело можете да залагате на веселите и пъстри дизайни, които да са украсени с любимите на децата анимационни герои. Така децата ви винаги ще се събуждат с усмивка и позитивно настроение.

перде

перде

Не пренебрегвайте нито един елемент от спалнята и се отнасяйте внимателно, когато пазарувате вещи за дома.

пердета цени

пердета цени

Развихрете фантазията си и материализирайте всички ваши мечти и желания. Именно съвременните пердета са отлична основа, за да се заемете с обзавеждането на вашия стилен и красив дом.

{ 2 comments… add one }
  • Emi August 5, 2013, 11:30 pm

    Здравейте! Искам да попитам къде мога да намеря комплекта сивото перде с цветя. Можете ли да ми дадете линк ?

  • admin August 6, 2013, 11:12 am

    За съжаление сивите пердета свършиха най-бързо и вече не се внасят, но винаги с малко фантазия и късмет може да си направите подобни. Има доста добри платове за пердета на пазара, а и добри шивачи също.
    Желая ви късмет и споделете дали сте си намерили подходящ плат и дали сте си направили точно този модел.
    Успех 🙂

Leave a Comment

error: Content is protected !!