≡ Menu

Оригинални парфюми

Уважаеми клиенти, ако и вие си задавате въпроса: „Откъде мога да си купя оригинални парфюми?”, посетете нашия сайт ни. Тук можете да направите своя избор измежду, предлаганата богата палитра от маркови оригинални парфюми. Нашите парфюми са от директен вносител с доказан произход и се предлагат на конкурентни цени.

Основната съставка на оригиналните парфюми е парфюмната композиция, която може да бъде разтворена във водно – алкохолен разтвор или етилов алкохол. Именно парфюмната композиция е плод на усилията на световно известните парфюмерийни компании, в нея се крие уникалността и дълготрайността на конкретния аромат. Парфюмната композиция е тази, която отличава оригиналните парфюми от техните имитации. Все пак не бива да пренебрегваме и факта, че говорейки за дълготрайност на аромата на даден парфюм, от значение е не само дали той е оригинален, но и биохимията на тялото на конкретния човек. Например мазната кожа „предразполага” към по-голяма дълготрайност на аромата.

Понятието „оригинални парфюми” всъщност обозначава единствено и само факта, че предлаганите парфюми идват единствено и само от точно обозначения парфюмериен производител, а не примерно от Китай или Турция. По-подробна информация за нотките на конкретния парфюм, за поводите на неговата употреба, както и дали точно този аромат е подходящия за вас ще намерите в сайта.

Различните сезони предполагат употребата на различен парфюм. Например за топло време се избират парфюми с цитрусови и по-леки нотки. Оригиналните парфюми се отличават със силен аромат, затова и използваното количество парфюм трябва да бъде съобразено със сезона и обкръжението ни. Друг интересен факт, който не бива да забравяме е, че и оригиналните парфюми си имат своя „продължителност на живот”, която обикновено варира от три до пет години.

Отделете малко от времето си, разгледайте сайта за оригинални парфюми, направете своята регистрация и поръчайте. С цел да бъде улеснен избора на клиента, в сайта се предлага подробна информация както за състава на конкретния парфюм, така и за неговия произход, опаковка, а също и любопитни факти за конкретната парфюмерийна компания. Подозирали ли сте например, че продукти от марката Кристиан Диор съставляват 5% от износа на стоки от Франция? В секцията дамски парфюми се предлагат 16 парфюма само на марката Диор.
И ако в някои от останалите сайтове за продажба на парфюми онлайн се предлага безплатна доставка при покупка на продукти над определена сума, то само и единствено те предлагат безплатен парфюм – подарък. „Купувате пет оригинални парфюми, а получавате шест”. Малък търговски трик на продавача, изгодна сделка за ценителите на марковите оригинални парфюми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!