≡ Menu

Оригинални Коледни Подаръци за Мъж

Подаръците са неразделна част от живота на хората. Макар мъжете ни винаги да обичат да дават, всички обичат да получават такива. Преждевременни, неподходящи, или подаръци правени с глупав намек могат обаче да ви скара с него. Ето защо изборът е една изключително важна дейност изискваща сериозен подход, задълбочено изследване на всички обстоятелства и предразсъдъци мотаещи се в мъжкия ум. Даже ако щете това изисква специално обучение.

По принцип всеки повод в живота е подходящ за „мъжки” подарък.

Ако търсите оригинален коледен подарък за колега, шеф или бизнес партньор, на първо място се обърнете към класическите бизнес подаръци предназначени специално за такива случаи. Например за колега е подходящо да се купи аксесоари към неговия костюм, или полезен дневник с кожени корици, канцеларски принадлежности от шикозна марка, като комплект за писане например. Оригинално и престижно е напоследък да се подарява тежко колие от благороден метал, но за това трябва има специален повод и подходяща атмосфера.

Бизнес партньорите и началниците със сигурност ще оценят елегантния избор на марково вино, скъп мини-бар за съхранение на бутилки, пътническите комплекти от мъжки принадлежности за специални случаи, часовници от известна марка.

Все пак си има изключения. Какво ще стане, ако шефът ви принадлежи към категорията на хората, които смятат, че „си имат всичко”? Или колегата ви е млад и амбициозен човек, за който не знаете всичко и подареното скъпо марковото питие извика някоя неправилна асоциация в съзнанието му? Много от нас са видели също как на рождения ден на мъжът ви се подарява като VIP подарък писалка, от най- престижна марка, а се оказва че ваша обща позната го прави щастлив с подаръка на един куб на играта Рубик. Или пак на колега му подарявате скъпи цветя, уиски и луксозни канцеларски материали, а очите му се разширяват при вида на една компютърна игра, която получава синът му. От това следва, че дори един евтин, но обезателно подходящ за манталитета на мъжът подарък, може да засенчи хилядите такива избрани от „професионалисти”.

И все пак има нещо което мъжете винаги ценят: това са пластики или хубави икони на Св. Георги; пластики на лъв или бик, или на митичния герой Херкулес. Сетете се сами защо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!