≡ Menu

Оригинална детска количка от Lorelli

Да се избере правилният модел детска количка е свързано с големи колебания, размисъл и вслушване в сложни съвети. Магазините, както физически така и онлайн магазините предлагат голям асортимент и възможност за избор, консултантите са отзивчиви и обясняват в какво се състоят основните разлики между различният ценови клас, тип и конструкция. Трябва да бъдете подготвени, че основната причина за цената на модела детска количка се определя от три основни причини – производител, конструкция на колелата и шасито и цялостно тегло.

При избор на производител на детски колички е добре да насочите вниманието си към такъв с доказан произход, добри мнения от клиенти и гарантирано качество при производство. Марката Lorelli е известна на българския пазар и е наследник на известната марка Bertoni. Предлага различни модели детски колички от висок клас, които са леки и много комфортни за детето при возене. Шасито е с здрав алуминиев корпус, което допълнително олекотява цялостната конструкция.

Моделите детски колички 3 в 1 предлагат идеалното решение за бебета, които са родени или предстои да се раждат през есенен и зимен сезон. Те представляват общ корпус със сменяеми многофункционални кошове за зимен сезон, летен сезон и кошница за новородено. Някои модели 3 в 1 (например модел Luna, Lorelli premium) са още по-функционални, защото имат трансформираща се и отделяща се една седалка. В началото тя се използва като кош за новородено, което в последствие се превръща лесно в детска седалка. Отделно към количката има столче за кола, което да се използва като кошница за новородено. Седалката има възможности да бъде нагласявана в различни позиции, в зависимост от желанието на майката и детето. Тази детска количка спестява много място с редуциране на отделните елементи, алуминиевото шаси олекотява максимално конструкцията, а маневрените предни колела улесняват максимално движението.

Детска количка Lorelli модел Luna е конструирана да е безшумна и лесна за управление, като специално изработените колела и вградените амортисьори поемат голяма част от неприятните за бебето вибрации. Предните колела са с по-малък диаметър от задните колела, за да осъществяват лесно маневриране и добра проходимост при неблагоприятни условия, като заснежаване, заледяване и навлизане в коловози. Задните колела осигуряват стабилност и плавно движение на количката. Тази детска количка се сгъва и приема много компактна форма само с размери 60 х 82 х 33 см, което дава възможност да се прибира в малък багажник на кола и да е лесно преносима.

Към всяка детска количка има възможност да се добавят необходимите аксесоари, като чанта за багаж, покривала за седалката и коша за новородено, регулираща дръжка и сгъваем сенник. Комбиниран вариант подходящ за бебета родени през всички сезони, както за новородени бебета, така и за отраснали деца. Важно е да осигурите комфорт и удобство на вашето съкровище. Онлайн магазин ни гарантира, че в голямото предлагане и огромен асортимент от детски колички, ще успеете да откриете точният продукт за Вас, за да има Вашето дете щастливо и безгрижно детство.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!