≡ Menu

Организиране на събитие – с фирма или сами?

Организирането на дадено събитие, независимо дали става въпрос за фирмен повод или личен, е отговорна задача, която изисква време, планиране и… Мъничко късмет!

Колко пъти ви се е случвало да трябва да организирате фирменото коледно парти или рождения ден на любимия човек и просто да не знаете откъде да започнете? Това е така, не само поради факта, че наред с цялостната организация, вие все още трябва да се справяте със същите задължения, както всеки ден, ами и понеже да се планира подобно важно събитие означава да си направите подробен план за действие, което невинаги е толкова лесно постижимо.

Организиране на събитие от Вас

За да организирате сами събитие, трябва да наемете помещение, където то да се проведе, да помислите за украса и да я набавите, да се погрижите за почерпката на гостите, евентуално да поканите диджей, да разпратите покани и още куп други неща, които може дори да не ви хрумнат в началото. Всяко едно от тях е свързано с много четене, проучване на отзиви от други хора, провеждане на телефонни обаждания, запитвания за резервации и какво ли още не… Вероятно, ако не ходите на работа, ще се справите. Но за хората, които са заети по цял ден, това е почти невъзможно. Именно за тях е по-добре да се обърнат към специализирана фирма, която да се заеме с всичко и да предложи цялостна оферта, която те само да одобрят.

Организиране на събитие от професионална фирма

Фирмите за организиране на събития разполагат с куп предимства, които им помагат бързо и лесно да изготвят желаната от Вас оферта. Повечето от тях работят с дългогодишни партньори, предлагащи необходимите услуги – наем на зали за тържества и официални събития, доставка на кетъринг, изготвяне и разпращане на покани и други. По този начин фирмата организатор ще ви спести много обаждания за запитвания, повечето от които може да не ви свършат работа поради изчерпана наличност, липса на свободни места или неподходящи дати за провеждане на събитието.

Професионалните фирми, които се занимават с организиране на събития, знаят, че най-важно е да се предложи на клиента цялостна услуга, която да включва всичко, което клиентите желаят. За тази цел, единственото, което Вие трябва да направите, е възможно най-точно да определите изискванията си – да посочите дата на събитието, евентуален бюджет, брой гости и да дадете всякаква друга информация, която би помогнала на избраната от Вас фирма да изготви подробна оферта и да организира Вашия празник.

Нашият съвет

Е, решихте ли вече дали ще организирате празниците си сами или ще се възползвате от услугите на професионалистите в бранша?

Ние Ви препоръчваме да прецените силите си още в началото – ако разполагате с много свободно време, ако Ви доставя удоволствие да се ровите в различни сайтове, да провеждате множество телефонни разговори, да получавате и сравнявате оферти, тогава вероятно ще се справите сами.

Ако работите на пълен работен ден, ако вечер семейството Ви чака да се погрижите за него, ако държите на перфектното и сигурно протичане на празника, то тогава се обърнете към специализирана фирма за организиране на събития, която ще Ви спести много време и нерви.

Ние предлагаме всичко това, гарнирано с висока доза професионализъм и перфектно обслужване. Убедете се сами!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!