≡ Menu

Опитна счетоводна кантора за успешен бизнес

Бихте си казали, че вашия бизнес се нуждае единствено и само от финанси и парично обезпечение. Не винаги обаче финансите, с които разполагате са достатъчни за да е успешен бизнеса Ви. Необходимо е и правилно управление и разработването на оптимален бизнес план чрез, който ще сте наясно как правилно да използвате финансите си. В тази насока може да ви помогне един добър счетоводител или утвърдена счетоводна кантора с богат опит.

ДДС

ДДС

Хубаво е да потърсите и счетоводител с опит в областта в която се занимава вашата фирма. Не всеки може всичко е максимата, която е валидна и в това отношение. Има счетоводители, които се справят еднакво добре в няколко области, но предимно повечето предпочитат да работят в една област, в която се специализират и могат да помогнат на фирмите за които работят да оптимизират разходите.

Счетоводна кантора КТК Консулт

Счетоводна кантора КТК Консулт

Всяка една различна област си има специфичните видове сделки, материали и бизнес отношения, които от счетоводна гледна точка се осчетоводяват по различни начини и с различни практики. Обикновено добрия счетоводител, може да ви спести дори повече от собствената си годишна заплата, затова се обезпечава наемането на опитен и качествен счетоводител или дори на цяла кантора, ако бизнеса Ви е по-голям и се нуждаете от екип специалисти в различните счетоводни области – ТРЗ, ДДС Дневници, Осигуровки и др.

Счетоводна кантора Как да познаете добрия счетоводител? Повечето счетоводители или кантори предлагат безплатна консултация в рамките на няколко минути така, че възползвайте се и кажете, че се интересувате от счетоводно обслужване и желаете да направите кратка консултация за да прецените взаимно възможностите си. При провеждането на консултацията разпитвайте счетоводител как и с какво може да ви бъде полезен и как може да ви помогне да оптимизирате разходите си. Питайте го и за съвети и насоки за водене на фирмата Ви – добре ли е да се регистрирате по ДДС и ако да по кой член точно и кога – в началото или на по-късен етап. Какъв тип осигуровки да изберете за себе си и какви трудови договори да изберете за служителите си.

счетоводител

счетоводител

Ако счетоводителя отговаря еднозначно на всичките тези въпроси и видимо не проявява интерес и няма нужната информация, по-добре не му се доверявайте, а потърсете друг, който ще може да Ви даде съвети и предложения.

За да намерите добри счетоводители във Вашият град и да намерите опитни такива можете да проверите из сайтовете за обяви, както и счетоводните форуми, там често се случва, ако не препоръки, поне да попаднете на мнения, кои кантори/счетоводители да избягвате.

Бъдете внимателни при избора си на счетоводител, защото това е човекът който ще отговаря за вашите финанси – най-важното перо във всеки бизнес!

Счетоводна кантора

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!