≡ Menu

Обяви за врати и хамали

Какво е важно да знаете когато си купувате интериорни врати? За мен основно са няколко неща. Първо проучвам пазара изцяло. Това означа посещение на всички видове магазини за интериорни врати и подробно разпитване.

входни интериорни врати

интериорни врати цени

Все пак става дума за инвестиция, тъй като различните модели интериорни врати вървят от триста до повече от хиляда лева за бройка. Трябва си качествено проучване. След като видя магазините, почвам да проверявам по форуми и сайтове за обяви, тъй като в сайтовете за обяви се включват и дребни вносители на мебели и интериорни врати, от които можеш да вземеш вратите на цени на едро.

интериорни врати на добри цени

красиви интериорни врати

След като приключа интерактивната част, отивам към по-традиционните методи или с други думи проверка на малките обяви по вестниците и най-вече специализираните вестници за обяви. Намеря ли си най-изгодния модел интериорни врати, вече е време да се замисли човек и за транспорта. Адски важно нещо е транспорта. Веднъж дадох чисто новички шест броя интериорни врати на едни хамали да ми ги пренесат. Не стига, че ги чаках два часа, а накрая момчетата хамали, направиха истинска хамалогия, като ми повредиха две от вратите. Не ми върнаха парите, а ми стовариха вратите пред входа и ми казаха да се оправям. Точно затова казвам, че е много важно да внимавате какви хамали си наемате и според мен най-добрият вариант е специализирана фирма за хамали и хамалски услуги.

хамалски услуги софия цени

хамалски услуги

Такава фирма, която издава фактури и носи отговорност, а не някои случайни хамали взети от някое табло за обяви или ей така на улицата.

Екип от хамали, извършва хамалски услуги

Транспортиране на багаж, хамалски услуги.

Въобще когато говорим за превоз на интериорни врати, а и на всякакви видове врати работата на наетите хамали е особено важна.

Това е общо взето начина, по който си купувам врати за вкъщи, а и въобще всякакви видове стоки. Проучвам внимателно всички детайли и особено начина, по който стоката ще стигне до къщата ми.

{ 2 comments… add one }
  • Mihail Ivanov August 19, 2013, 2:45 pm

    Идеята за такива статии е много добра. Как бихме могли да публикуваме статия при Вас?

    • admin August 26, 2013, 9:49 pm

      Много лесно, само прочетете Условия за ползване

Leave a Comment

error: Content is protected !!