≡ Menu

Обувки онлайн от чужбина – плюсове и минуси на тези покупки

Ако и вие сте от хората, които държат винаги да са не само модерни, но и да са облечени наистина стилно и удобно, тогава може би сте поредния човек, който е просто пристрастен към пазаруването от чужди сайтове, където цените са доста ниски. Но дали това е полезно за нашия бюджет в истинския смисъл на думата и защо всъщност избираме да пазаруваме обувки онлайн от чужди сайтове вместо да заложим на български виртуални портали?

И така, първото нещо, което със сигурност не е много приятно на този шопинг маратон е това, че ако получите не точния размер обувки или те имат някакъв дефект, връщането и получаването на друг чифт ще ви отнеме около месец, а често дори и повече. Съгласете, се че това е доста неприятно, имайки предвид, че много от вас пазаруват в последния момент нови придобивки за сезона и така може да се наложи да инвестирате непредвидени пари в друг чифт обувки онлайн, докато стане цялата бавна процедура по тяхното връщане и подмяна с други.

Нека не забравяме и това, че може и вече да не са налични други номера на избрания от вас модел, тоест да се налага да губите още време и да си харесате друг модел, с който да замените дефектната стока. Освен това, вие не заплащате само сумата, която е обявена в сайта, а и комисионна към фирмата, която прави поръчката вместо вас и за доставка до града ви след това. Всичко това със сигурност клони везната към негативизма на този начин на покупка и по точно на пазаруването от чужди сайтове.

Замислете се сами, заслужава ли си да минавате през този ад, след като можете да посетите онлайн магазин ни, където не само, че ще ви изненадат с много апетитни цени на всички обувки онлайн, но също така ще се изненадате от огромното разнообразие на магазина. Направете всичко по-лесно, бързо и евтино за вас и вашето семейство, залагайки на българските портали за пазаруване, какъвто е нашият.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!