≡ Menu

Образователни играчки от онлайн магазин

Използването на образователни играчки за малки деца, може да бъде много полезно занимание. Те спомагат за ранното обучение на децата и възприятията им към заобикалящият ги свят. Кои играчки са образователни? За такива се считат играчките, които насърчават интелекта, подпомагат емоционалното и физическото развитие на децата. На пазара за детски стоки се предлагат много и различни модели от този тип. Едни от най-качествените и предпочитани образователни детски стоки можете са намерите в онлайн магазина ни. Според опитните консултанти в магазина образователните играчки спомагат и за социалното развитие малките деца.

Обикновено този тип играчки са фокусирани върху изговарянето на азбуката и отделни думи и изречения, математика, опознаване на цветовете и формите, някои имат и музикални насоки.

Ако търсите образователни играчки за своите деца онлайн магазин за бебешки и детски стоки от нас ви предлага няколко от най-предпочитаните и продавани артикули.
Тези играчки спомагат малките деца да опознаят по-добре заобикалящата ги среда.

Интерактивно букварче на български език

Умело запознава малчуганите с цветовете, първите думички, пее песнички, представя цифрите, показва различните звуци, които издават животните. Верен приятел в игрите на вашето дете, това букварче ще му помогне да опознае света по най-интересния и забавен начин.

Забавен музикален телефон

Образователното телефонче изговаря различни думички и изречения на български език. С 12 мелодии, песнички и светлинки, представя азбуката и числата. Специалната му форма позволява лесно захващане от малките детски ръчички. Предназначен за деца над 6 месеца.

Онлайн магазина предлага и много образователни детски стоки, които укрепват двигателните умения и координационните умения на малките деца. Такива стоки могат да бъдат различните видове конструктори, канцеларски материали и пластелини за моделиране. Всички детски стоки и техните функции са съобразени с възрастовата група и най-подходящите за нея обучаващи елементи.

Костенурка с формички

Подходяща за деца над 6 месеца, тази костенурка е забавен приятел. Има малко въженце, което позволява да бъде дърпана. Разноцветните формички обучават детето да поставя всяко блокче на мястото му и го запознава с много различни и красиви цветове. Много лека и удобна за пренасяне.

Комплект за сглобяване

Комплектът Ной и приятели включва забавни и цветни животни. На разположение на сръчните ръчички са два лъва, две маймунки, две панди, два слона и два гълъба. На кораба са още Ной и неговата съпруга. Изработен от дърво и красиво изрисуван корабът е желана играчка за всяко дете, което трябва да намери мястото на всяко животно и да го подстави там.

Играчка ребус

Този ребус за сортиране е предназначен за най-малките. Пъзелът дава възможност на детето да се запознае с различни животни. Красивите фигурки на тези детски стоки са оцветени в пъстри цветове. Всяко от тях заема определено място, което малчуганите трябва да открият. Същевременно развиват координацията между ръцете и очите, както и своята зрителна представа. Всички играчки в ребуса са уникални сами по себе си. Гривата на лъвчето се върти, пеперудката има меки крилца, птичката чурулика, рибката има ококорено око, а мънистата в ушите на слончето звучно подрънкват.

Предлаганите от онлайн магазина ни образователни играчки помагат на вашето дете едновременно да играе и учи. Този метод е доказано много ефективен и полезен за малките деца. Големите компании постоянно разработват и предлагат детски стоки, които насърчават умствените и физически способности на децата от най-ранна детска възраст.

Онлайн магазина предлага още много различни и забавни детски играчки за всички възрастови групи. От новороденото бебе до порасналите каки и батковци. Посетете страниците на най-големия магазин за бебешки и детски стоки, за да откриете всичко необходимо за вашето дете. Вижте още от най-добрите образователни играчки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!