≡ Menu

Новата Alpha серия на Samsung и Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 A300F е телефонът, който показва, че Samsung наистина се интересуват от дизайна на телефоните си, или поне вече го правят както трябва. Това е един от първите смартфони на компанията от новата Alpha серия, който е предлаган широко и е изцяло изработен от метал. Това е достатъчно, за да ви убеди да продължите нататък със статията, за да разберете, че този телефон си заслужава.

Samsung и Galaxy A3

Samsung и Galaxy A3

Galaxy S5 беше телефон, който очаквахме много, но който не се противопостави на One M8 на HTC и 6-та версия на iPhone. Alpha и Note 4 на Samsung се опитаха да оправят проблемите с дизайна, но не бяха перфектни.

Това е един телефон, който макар и от по-нисък клас, е тук, за да докаже, че Samsung има какво да покажат. Телефонът е лек, с размер на екрана от 4,5 инча. Екранът е с резолюция от 540 на 960 пиксела, което на пръв поглед изглежда малко, но се представя много добре и носи други предимства на телефона. Гъстотата на пикселите е 245 на инч. Матрицата е Super AMOLED, което значи, че ще имате перфектен черен цвят, супер контраст и прекрасни ъгли на виждане.

Процесорът на Samsung Galaxy A3 A300F е четири ядрен с честота от 1,2 гигахерца. Размера на оперативната памет е 1 гигабайт, което не е толкова много като се замислим, но е достатъчно, за да вършите работата си. Този телефон е предназначен за хората, които искат смартфон, но нямат желание да се възползват от ненужните екстри, не обичат да играят разни игри и прочие. А и нека не забравяме, че например един телефон като Samsung Galaxy Nexus, който е с по-слаб процесор и също 1 гигабайт RAM, се справя чудесно, въпреки възрастта си.

Животът на батерията е повече от прекрасен, нищо че тя е с капацитет от 1900 mAh, които не са толкова много. Това се дължи на дисплея и хардуера, които не ламтят за енергия.

Камерите на телефона ще Ви очарова със своя Selfie режим и предна камера 5 мегапиксела. Задната камера е 8-мегапикселова и идеална за ежедневни снимки.

Това е един младежки телефон, на перфектна цена, който върши идеална работа! Ако вече сте горд притежател на този чудесен смартфон, можете да го защитите с качествени аксесоари за Samsung Galaxy A3

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!