≡ Menu

Новата колекция на Cavalli – барокът оживява!

През новия сезон Cavalli залагат на винтидж стил и бароков лукс. Колекцията заслепява погледите с прекрасна комбинация от кристали, благородни метали и опушени нюанси. Съблазън е ключовата дума на тази бляскава колекция, представена на Седмицата на модата в Милано.

официални рокли на cavalli

Модна линия на cavalli

Бароковото очарование е представено чрез интересна комбинация от леопардови принтове, змийски десени и кожа. Дантелата отново присъства, като по нестандартен начин се съчетава с грубото излъчване на металите.

Бляскави рокли, украсени с камъни, дълги шлейфове и феерични материи разхождат моделите по котешката пътечка. Много блясък, златисти пайети, луксозни платове, бродерии от дантела и умело изработени брошки от тъмни метали са само част от тежкия чар на модната колекция.

Водещите цветове на модната линия са черно и златисто. Вечната класика е актуална и през новия сезон, според гениалния Roberto Cavalli. Златистите оттенъци пък са новото, което той добавя към традиционните модели на малката черна рокля.

Модна линия на cavalli

Новата колекция на cavalli

Нова доза класическа елегантност и стил внесоха хипнотизиращи поли, отново решени в модерните за сезона цветове. Съчетани с класически черни обувки, с елементи от актуалните за сезона камъни и кристали, те се превърнаха в хита на колекцията.

Преобладаващи на ревюто бяха големите цепки на дългите рокли, ярко контрастиращи с другия моден хит – мини роклите. Ярките цветове и големи деколтета са скритият коз на дизайнера, налагащ винаги първи модните тенденции.

Щом става дума за обувки, обаче, той изневерява на класиката на винтидж усещането за красота, като залага на нашумелите в последните години разноцветни сандали на платформа. Те са декорирани с дантела, велур в жълто и цикламено и тюркоазени камъни.

цени на рокли на cavalli

модно облекло на cavalli

Анималистични принтове присъстват и по рамките на очилата от серията Just Cavalli. Те са с големи стъкла, тънки рамки и в златисти нюанси, подходящи както за летния сезон, така и за зимни ски изживявания. Бившият модел Наоми Кембъл закри ревюто в целия си блясък.

Ретро стилът от епохата на 20-те години на миналия век присъства ярко в почти всички сфери на обществения и моден живот, но при Cavalli той е в унисон с италианския шик.

За всички ни е ясно, че каквото и да пусне на пазара Roberto Cavalli, то веднага се превръща в хит.

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!