≡ Menu

Нестандартни подаръци за 8 март

Прекрасният празник 8 март още познат като ”денят на жената” се отбелязва всяка година точно на 8 март. Тази дата е особено важна, тъй като дамите приемат празника като символ и желаят да получат необходимото внимание от кавалерите.

8 ми март

подаръци за 8 ми март

Обикновено ние купуваме комерсиалните букети цветя, парфюми, шоколад и/или секси бельо, но съществуват още куп интересни хрумвания, които може да предложите на интимната си половинка.

В случай, че между вас и любимата жена цари хармония, то можете да я изненадате с някоя еротична играчка, която да повиши производителността на ласките в леглото. Розовите стоки са сред най-търсените романтични подаръци в този толкова специален ден.

Освен палавите изненади, имате опцията да подарите екскурзия до екзотична дестинация, стига да разполагате с необходимите финансови средства. Интересни дестинации биха били Париж, Верона, Майорка и много други, които ще намерите с помощта на интернет.

Ако се опитвате да избягате от баналните подаръци за 8 март то гореспоменатите възможности са едно чудесно решение за вас. Бъдете нестандартни и изберете неочаквани подходи като благодарение на последните ще впечатлите дамата на сърцето ви.

Важното е да вникнете в чувствата на вашата любима или майка и да разберете, какви са нейните мечти. Направете всичко по силите ви за да отговорите на това, което тя очаква и да засвидетелствате любовта/обичта си към нея.

И докато другите купуват плюшени мечета и секси прашки, печки, сушилни, гримове и крем корега, като подаръци за 8 март, вие може да бъдете по-специални избирайки нестандартни неща като предложение за бънджи скокове, изкачване на планина и дори футбол на малки вратички.

Обичайте и ценете своята майка, тя ви е родила и ви обича повече от всичко на света. Кога за последно сте я завели на кино или театър, ей така просто по семейно? Можете да го направите за деня на майката.

Нежният пол държи на това да проявите разбиране, което е напълно нормално. Даже да нямате възможност да реализирате идеите за нестандартни подаръци за 8 март, трябва да опитате да зарадвате любимата, майката или сестрата и за сетен път да докажете, чувствата си.

Пожелаваме ви един красив и запомнящ се празник, който да ви донесе много радости и сполуки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!