≡ Menu

Нестандартните гардероби

Ако сте решили да направите покупка на гардероб за вашата спалня, то нека ви разясним някои детайли около тези модели. Като начало, тези биват с едно, две, три или повече крила, с надстройка или без, с плъзгащи врати, с чекмеджета и врати, вградени, с огледала. Възможна е и поръчка на нестандартни гардероби, по желание на клиента. Може да изберете цяла гардеробна, която обикновено се намира зад плъзгащи се врати – тя побира всички дрехи. Едва ли всеки знае, затова ще кажем, че когато избирате гардероб трябва да се съобразите с размера на спалнята си и разбира се, площта на самата стая.

нестандартни гардероби

нестандартни гардероби

Материалите, които производители ползват при изработката на гардероби за спалня, са висококачествени, дълготрайни, устойчиви, с възможност за лесно поддържане. В зависимост от подредбата а и дизайна на стаята, може да поръчате класически, по-модерен и нестандартен модел. Хубаво е цветът, в който ще бъде гардероба да се съчетава с този на спалнята ви и другите мебели в нея. Освен багрите, от значение са и дръжките на вратите, както и обкова на мебелите. Съобразявайки се с предпочитанията си, може да подберете комбинация от един, два или няколко цвята, а основните мотиви могат да бъдат от елша, бук, дъб, череша, орех, круша и т.н. Допълнителна екстра са огледалата, които се монтират пожелание на клиента. Естествено, може да си вземете и готов подобен модел.

гардероби

гардероби

При поръчка, производителите определят размера, в зависимост от предназначение спален ъгъл, където ще бъде поставена тази мебел. Изработват се гардероби с нестандартни и обикновени размери. Най-често поръчваните са тези с две и три крила, както и вградените. Хубаво е, че може да поръчате модел, съобразен изцяло с размера на спалнята ви и със средствата, с които разполагате. Има най-различни видове, с малко или много чекмеджета, рафтове, надстройка с шкафове, с различно отваряне и други. В допълнение, може да си сложите и вградено осветление, за по-голяма видимост.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!