≡ Menu

Неръждаеми парапети

Когато търсите и избирате парапети за балкона или искате да го декорирате, помислете за две неща – безопасност и стил. Фирмите за парапети предлагат разнообразие от висококачествени материали, гарантирайки спазване на обявените срокове за доставка и монтаж. Работят директно с производители и затова клиентите могат да разчитат на актуални цени и бързо обслужване. Предлагат и поддържат на склад алуминиеви аксесоари и профили за парапети в два цвята – натурален и бронз. Могат да се поръчват и дървовидни профили.

неръждаеми елементи за парапети цени

парапети за стълби

Парапети от алуминий почти изцяло изместиха металните. Основните им предимства са по-бързо изпълнение, модерен дизайн, устойчивост на корозия. Но има и случаи на недоволни от некачествено изпълнение при монтажни дейности клиенти, в следствие безотговорното отношение на монтажни групи и строителни фирми. И не на последно място тези парапети от алуминий придават доста модерен вид на вили, къщи, жилищни и офис сгради.

Има десетки фирми и монтажни групи на българския пазар, които се занимават с алуминиеви парапети, но малко от тях се ангажират да поемат професионално гаранционно обслужване коректно след приключване на финансовите взаимоотношения, стриктно да спазват поетите от ангажименти за качество и срокове. Алуминиеви парапети без проблем могат да се монтират на вътрешни стълбища и тераси. Те са важна част от сградата или интериора, като трябва да им се обърне сериозно внимание за модел и избор на изпълнител.

Неръждаеми парапети

парапети от неръждаема стомана

Изработката на неръждаеми парапети в комбинация със стъкло и дърво са превъзходно решение за офис или жилищна сграда, къща, вила. Те привличат внимание и дооформят интериорния дизайн. Инокосовите парапети са много практични и не изискват особени грижи. Те са здрави и трайни материали, последна дума в строителството при парапети. Като основен недостатък за тях се счита високата цена спрямо алуминиевите.

Материалът, използващ се за парапети е елуксиран алуминий със защитно покритие, устойчив на атмосферни влияния, надраскване, морски соли и др. Цветовете са светли, тъмни, месингови, матирани и дървесни декори – орех, дъб, бук, махагон и др.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!