≡ Menu

Нейл арт – художествена декорация по ноктите. Лунен маникюр

Маникюрът през тази година се характеризира с определена цветова палитра, като акцентът пада върху естествената форма на ноктите, чиято дължина не трябва да превишава три-четири милиметра. Дизайнът на ноктите съчетава в себе си моден шик и практичност, което не може да не ни радва.

Модният нейл арт маникюр диктува пастелни тонове като основа, с разнообразна цветова палитра – бяло, бежово, лавандула, шоколадово, бледо розово, небесно синьо, люляково. Набират все повече скорост тоновете с металически оттенък – златно, сребърно, бронзово.

Любителките на живописния нейл арт могат да се възползват от модния през този и идващия сезон маникюр с линии. Не отстъпва мястото си и любимият за много дами френски маникюр. Докато отминалите сезони се отличаваха с причудлив дизайн на ноктите, то сега се налагат еднотонните покрития, като стилистите съветват през есента и идващата след нея зима да се даде предпочитание на приглушените нюанси. Ако искате да разчупите едноцветния маникюр, може да използвате цветни декорации.

Безусловно, френският маникюр, успешно съчетаващ минало и настояще, е пример за дизайн на ноктите. Тенденциите се променят, но както и преди, той е на пика на популярност. Освен класическия вариант да се украсява края на ноктите с бял лак, тенденция за следващия сезон се явяват разноцветните композиции в пастелни тонове, например, люляково и бежово.

Особена популярност придобива и лунният маникюр. Необичайният ретро дизайн прави ноктите по-изящни и грациозни. Модните тенденции диктуват контрастиращи съчетания на цветове: синьо със златисто, бяло с малиново. Полумесецът в основата на нокътя може да се оформи с четка или фолио.

Много млади дами обожават различни щампи и рисунки върху ноктите. Сега при нейл арт дизайна на мода са линиите – вертикални, диагонални, хоризонтални или цели композиции от линии. Няма значение как са разположени, няма ограничение и в броя на цветовете.

Стилният маникюр изглежда нестандартно и много красиво. Той добавя към образа чувствени нотки, радва всяка дама и е повод за добро настроение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!