≡ Menu

Научете повече за Българската търсачка

Търсачката представлява онлайн класация, в която всеки потребител може да публикува сайта или блога си, без това да изисква някакви специални действия от негова страна. Другата екстра е, че вие можете да търсите из огромна база данни сайтове, като ще получите релевантни резултати за всяка зададена дума.

Всички уебсайтове в българското интернет пространство се вписват автоматично в системата на търсачката. Вие дори получавате опцията, да проверите на кое място се класира вашата страница чрез специален инструмент, което значително улеснява уебмастърите.

Но за да бъдем максимално изчерпателни, трябва да знаете, че търсачката не е просто търсеща машина или интернет класация, а нещо много по-голямо. Посещавайки търсачката имате на разположение директория за статии, безплатен инструмент за проверка на правопис, възможност за анонимно търсене и още куп неща.

Без никакво съмнение това, е търсачка номер 1 на България, заради огромните екстри, които предоставя на сърфиращите в глобалната мрежа. Олекотеният дизайн и лесното боравене със сайта са неговите допълнителни достойнства извисяващи го на топ равнище.

И като споменахме полезни функции, нека добавим новините, секция образи, вести от света и какво ли още не. Сърфирайте спокойно в интернет и се снабдете с необходимата ви информация буквално за секунди. Точността при откриването на данни е съвършена, както и сами ще забележите.

Нарочно не пропуснахме уеб разработчиците, защото голяма част от тях, публикуват статии безплатно, създават персонални имейл адреси и всички останали услуги в сайта. Какво по-хубав от това, което споделяме и то родна изработка. Опитайте и при всички положение, ще останете впечатлени от видяното.

В обобщение, ще споделим с вас, че именно търсачката ще даде начален тласък на висококачествените търсещи машини у нас. Колкото повече хора я използват към наши дни, толкова по-добре. Ние уважаваме Google, Yahoo, Bing, Yandex и останалите, но се радваме, когато виждаме успешно реализирани проекти у нас. А сега ви желаем приятно сърфиране в нета и на добър час!

Още за търсачката може да видите в интернет, където има и видео за търсачката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!