≡ Menu

Намерете подходящ паркет

Много хора се питат, кой е по-качествения избор за пода щом става дума за удобство и красота е поставянето на истинския дървен паркет Совиньонблан. Безспорен факт е, че естествения дървен паркет внася неповторим уют в дома ни, уникална красота, която няма как да не ви очарова. Несъмнено няма човек, който да не иска такова удобство и красота, но не всеки има възможност да си го позволи, защото с нарастване на качествата на паркети и уникалността му, неимоверно много нараства и цената му.

Именно високата цена не дава възможността на средно статистическото семейство да си сложи естествен или т. нар масивен дървен паркет, а ги принуждава да гледат алтернативни варианти.
Хубаво е да разберете, че една от най-добрите алтернативи е ламинираният паркет от този модел, той става все по-търсен от потребителите. Той не само е доста нисък като цена, но и много красив и също така внася в жилището ви неповторимо удобството и красота.

Освен по-достъпната му цена, той може да се похвали и с доста повече разновидности, които могат да се обединят с всеки вид интериор и да направят дома ви изцяло завършен като дизайн.
Качествен избор е и този вариант за Трислоен паркет Kährs Original Classic Oak Nouveau White, защото няма нужда да бъде циклен и да се чисти с някакви специални химикали. За поддръжката му ви е нужен само мокър парцал и обикновен препарат за ламинат.

Другото му предимство е, че има добра защита срещу по-влажните условия и няма нужда да бъде ремонтиран след няколко години, което пък от своя страна е голямо предимство.
Днес неповторимият паркет от масивно дърво завладя пазара и е една от най-предпочитаните подови настилки. Важно нещо което може би сте чули е, че има възможност той да бъде изработен от най-различна дървесина, като отделните пластове са с различна дебелина. Дебелината е важен елемент от характеристиката и според вида на стаята където ще се монтира, може да се наложи по-специален. Важното е, че имат защитен горен слой.
С използването на ламиниран паркет, вашия дом ще е винаги топъл и уютен. Много хора се чудят дали да закупят обикновен ламинат или масивен паркет. И двата вида определено имат както своите предимства, така и недостатъци. Най-голямата разлика между тях е цената.

Както може да се досетите, цената на масивния е далеч по-висока от обикновения. Задължително ако имате финансовата възможност, закупете си масивен ламиниран паркет.
Ако ще поставяте Трислоен паркет Kährs Spirit Unity Sand Oak, мислим, че е хубаво да знаете, че през определено време се налага да бъде циклен. Това е дейност която се извършва със специална машина и цели да го почисти. След като бъде свален горния слой, тоест след като бъде изциклен – трябва да се лакира наново.

Трябва да имате предвид и този разход, но не мислете, че ще дойде скоро – но след няколко години със сигурност ще ви се наложи да го освежите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!