≡ Menu

Най-щурите сватбени снимки

Ако отворите някоя търсачка в интернет, и напишете „щури сватбени снимки”, ще видите много и различни изображения, някои от които наистина много щури, а други – не чак толкова. За това в тази статия ще пишем не просто за щури сватбени снимки, а за най-щурите сватбени снимки. Някои от тях са направени умишлено, дори с помощта на програми за обработка на снимки, а други просто са хванати в точния момент. Коя каква е, може да прецените и сами.

На едно от първите места при търсенето в интернет, ще видите снимка, на която булката, младоженецът, и всички гости, тичат, гонени от разярен динозавър. Дали това отзад е фототапет, дали е правена компютърна обработка, не е ясно. Най-вероятно, и двете.

Друга снимка, която със сигурност ще Ви развесели, е на булка, която вместо букет, хвърля котка към събралите се гости. Дали снимката е оригинална или обработвана – преценете сами.

Изключително весела е и снимката, на която младата влюбена двойка се целува, а случайно минаващото от там куче, използва булката вместо дърво, за да облекчи физиологичните си нужди. На булката сигурно не й е весело, но пък е забавно за зрителите.

На друга фотография пък, ще видите целуваща се двойка младоженци, и един кон, който използва момента, за да … изяде букета на булката.

Снимката, на която младоженецът отваря бутилка шампанско, също заслужава внимание. Шампанското изригва като същински вулкан, а булката и младоженеца с такива физиономии, че човек може да се посмее от сърце.

Може да видите и булка, която гледа някъде на страни. Макар и с малко недобро качество, на снимката, в далечината ще видите младоженецът, който закопчава ципа на панталона си. Вероятно току-що е облекчил физиологичните си нужди, но се е намерил някой, който да снима в най-неподходящия, или пък точно в най-подходящия момент.

А виждали ли сте булка-кон? Ако не сте, може да потърсите снимката в интернет. Младоженецът върви, а булката се е качила на бял кон. Снимката е направена в гръб, и изглежда така, сякаш булката е с конски крака. Ще се посмеете със сигурност, ако видите тази снимка.

И накрая ще Ви разкажа не за летящия холандец, а за летящата булка. Снимката изобразява няколко мъже, които… Подхвърлят булката във въздуха.

Вие може да намерите и още по-щури сватбени снимки, но аз избрах тези за Вас, тъй като те ме разсмяха най-много. Дано Ви е било забавно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!