≡ Menu

Най-предпочитаните мъжки маркови парфюми на Giorgio Armani

Всеки имат свой любим аромат, който зарежда сетивата с енергия и приятни чувства. Едни от най-предпочитаните парфюми са тези на Giorgio Armani. Безспорно ароматите на модната марка носят свежест, уникалност и сексапил. Онлайн магазини, предлагат на своите клиенти всички аромати на марката.

Съществуват парфюми, които са се оформили, като безспорни фаворити в предпочитанията на клиентите.

От онлайн магазин също споделят, че най – предпочитаните аромати от сериите за мъже са тези на Giorgio Armani.

  • Giorgio Armani Code

Изключително чувствен и сексапилен аромат за мъже. Спиращ дъха аромат за всички почитатели на силните и дръзки маркови парфюми. Използвани, като връхни нотки са ароматите на чувствен бергамонт и лимон. Дълбоката сърцевина формират семена от анасон и цветове на маслини. Има силно подчертана мъжествена основа, подсилена от бакаутово дърво и лек мирис на тютюн. Серията Code е доказателство за непреходността на хубавите и изтънчени маркови парфюми. Те са винаги актуални и търсени.

  • Giorgio Armani Attitude Extreme

Новият аромат е продължение на версията от 2007 година, но значително по – дързък и наситен. Той се описва с няколко думи – мъжествен, съблазнителен и силен. Основните нотки използвани в серията маркови парфюми са дъхав лимон, касис, пачули, кафе, амбра и кедър.

  • Giorgio Armani Acqua Di Gio

Невероятна аура от ухания обгръщащи сетивата. Върховите нотки са на свеж жасмин и цитрусови аромати. Райска ябълка, кедър, пачули, морски ухания и бял мускус придават на аромата мъжествен и силен характер. Свеж, силен и запомнящ се аромат, предназначен за истинаки мъже. В действителност той е един от най–предпочитаните мъжки маркови парфюми в онлайн магазин Ивис.

  • Giorgio Armani Code Sport Athlete

Армани представи новата си лимитирана серия аромати Code Sport Athlete. Парфюмът е вдъхновение от проведените в Лондон летни олимпийски игри през лятото на 2012 година. Посветен е на най-добрите спортисти. Предложението има хладен и освежаващ аромат, който е успешно съчетание между три вида мента, джинджифил, розов пипер, средиземноморски цитруси, ветивер и тамян. Силно и свежо ухание за мъже със спортен дух.

  • Giorgio Armani Emporio

Този чувствен аромат е превъплъщение на модерното съвършенство. Усещане за смела комбинация между свежест на градински чай, кардамон и японско юзу, сърцевината се разкрива с мирис на ветивер и завършва с кедрова основа, мускус и сандалово дърво. Ароматът е подчертано фин, съвременен и чувствен.

Парфюмите на Giorgio Armani са предпочитано ухание от повечето мъже. Те носят усещане за сила, лукс и мъжественост. Огромно разнообразие от маркови парфюми на бранда можете да откриете при нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!