≡ Menu

Най-интересните приключенски филми за 2014 година

Не знаем колко ще са пленителни и интересни приключенските филми през настоящата година, но пък сме убедени, че заглавията от жанра през изминалата 2014 година бяха повече от уникални, разтърсващи и незабравими. За да обобщим голямото си вълнение от всички интересни филми, решихме да ви предложим една импровизирана класация с най-интересните приключенски филми за 2014 година. Тук са представени част от тях – филмите, които ще останат в кино историята като едни от най-сполучливите в този жанр. Разгледайте ги, за да си ги припомните или за да попълните дупките, ако сте изпуснали някое от заглавията – всички те определено си заслужават вашето внимание!

1. Три дни в Сараево
Приключение не винаги означава далечна или несъществуваща земя от древността. Приключението е напълно осъществимо и в забравени от Бога места като Сараево, където обаче дори да се съмнявате, кипи живот – макар и по-различен от този, който повечето хора живеят.

2. Шест пистолета
Във филмът “Шест пистолета” зрителят се потапя в уестърн приключение, забъркано от престъпници, техните банди, невинни жертви и семействата им. Когато става въпрос за ловци на глави обаче напрежението се покачва и зрителят просто няма как да остане разочарован от това заглавие

3. Херкулес: Легендата започва
Новата съвременна история на Херкулес дава отражение на гръцката митология и на прогреса в специалните кино ефекти. Резултатът е главозамайващ и смаяна публика пред големите екрани.

4. Голяма игра
В “Голямата игра” имаме свален президентски самолет, блокиран в нищото държавен глава, борба за оцеляване и приключение от първа степен по скалата на напрежението, екшъна и смисъла да живееш.

5. Игрите на глада (2014)
Има филми, които просто трябва да бъдат изгледани и “Игрите на глада” от 2014г., категорично е един от тях. Напрежение и супер драматична история са само част от това, което тази култова кино продукция ще ви поднесе!

6. Дивиргенти
В “Дивиргенти” зрителят е въведен в далечното бъдеще, като действието се развива в Чикаго. Обществото тук е разделено на пет фракции, а искрата за надмощие на всяка от тях е лесно запалима.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!