≡ Menu

Най-добрите болници в Израел

През последните години, Израел направи значителни стъпки в развитието на своя медицински туризъм. Днес страната е световен лидер в тази сфера. Нейните болници са световно признати, а пациентите, които търсят високо качество на достъпни цени, се ориентират към Израел. Медицинският туризъм в страната комбинира двете ѝ най-силни качества – благоприятния климат и множеството професионалисти в сферата на медицината, която тя притежава.

Болница Ичилов

Болница Ичилов в Тел Авив е избрана за една от 10-те най-популярни клиники за медицински туризъм от списание „Нюсуийк“. Медицинският център специализира в диагностика и лечението на широк спектър от заболявания. Болница Ичилов е известна със своите операции в сферата на неврохирургията, ортопедията, онкологията и трансплантацията.

Медицински комплекс Асута

Болницата Асута е създадена през 1934 година в Тел Авив. През последните 80 години се превърна в най-напредналата и реномирана болница в близкия изток. Тя предлага иновативни методи за изследвания и лечение в сферата на онкологията, кардиологията, гинекологията и урологията.

Schneider Детска болница

Това е единствената по рода си болница в Израел. Тя е изцяло отдадена на лечението на деца и тийнейджъри. Болницата е призната от експерти в областта на медицината по цял свят.

Клиниките в Израел са известни и със своите експериментални лечения, които дават много положителни резултати в лечението на пациенти, чиито болести се смятат за неизлечими. Все повече се развива технологията за присаждане на стволови клетки. Тази технология може да помогне при случаите на болестта на Лу Гериг и други заболявания. Технология за присаждане на стволови клетки използва универсални човешки клетки, които са способни да възбудят дейността на гръбначния мозък.

Докторите, работещи в израелските здравни заведения, разполагат с богат опит в онкологията. Те третират ежегодно над 200 ракови заболявания, сред които са мозъчен тумор, рак на панкреаса и рак на кожата. Болниците, които заемат челни места в медицинския туризъм на Израел, работят в пряко сътрудничество с утвърдени университети в полето на медицината. Медицинското училище на Харвард е непрестанен източник на най-добрите кадри в медицината. Качеството на болниците се поддържа високо от правителството, като се извършва непрекъснат мониторинг за спазване на стандартите. Цените също са причина за големия наплив на пациенти към Израел. Те са много по-ниски от тези в Европа и САЩ. Страната е чудесна алтернатива на Германия и Англия, където болниците са на отлично ниво, но цените са непосилни за повечето хора.

За да вземете най-правилното решение за това къде да се лекувате, потърсете специалисти в тази сфера. Проучете повече за възможността да осъществите лечението си в Израел на страницата на сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!